ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

وزیر علوم: بسیاری از پروژه‌های دانشجویی به تجاری‌سازی رسیده‌اند

وزیر علوم: بسیاری از پروژه‌های دانشجویی به تجاری‌سازی رسیده‌اند وزیر علوم، تحقیقات و فناوری‌ گفت: امروز بسیاری از پروژه‌های دانشجویی به تجاری‌سازی رسیده‌اند و حتی وارد مرحله تولید انبوه شده‌اند؛ این مسیر افتخارآفرینی ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۱۳ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 04
کد خبر: ۲۹۵۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین سیمایی‌صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در حاشیه بازدید از دوازدهمین جشنواره حرکت در دانشگاه تبریز، از پویایی کم‌نظیر دانشجویان در این رویداد ملی تقدیر کرد و گفت: هزاران ایده و رویداد دانشجویی در این جشنواره متولد شده که نشان می‌دهد موتور خلاقیت در دانشگاه‌های کشور روشن است.

وی تصریح کرد: تبریز، بار دیگر میزبانی شایسته‌ای از یک رویداد ملی رقم زده و باید قدردان این همراهی بود.

وزیرر علوم، فضای جشنواره حرکت را امیدآفرین توصیف کرد و گفت: وقتی از غرفه‌ها بازدید می‌کنیم، می‌بینیم نسل جوان ما به خودباوری رسیده است؛ باور دارند که می‌توانند مسائل واقعی جامعه را حل کنند و در مسیر رشد علمی و فناوری کشور نقش‌آفرینی کنند. این روحیه، انرژی تازه‌ای به مدیریت علمی کشور می‌دهد.

سیمایی‌صراف با تأکید بر جایگاه دانشگاه در شکوفایی ایده‌ها و تقویت اندیشه انتقادی، گفت: جشنواره حرکت به‌روشنی نشان می‌دهد دانشگاه فقط محل آموزش نیست؛ بستر پرورش خلاقیت، گفت‌وگو و تفکر انتقادی است. آنچه در غرفه‌ها دیده می‌شود، شور، انرژی و خودباروری نسل دانشجوست و این مایه مباهات ماست.

وی به سیاست‌های حمایتی وزارتخانه اشاره کرد و گفت: در سال‌های اخیر سطح حمایت‌ها از فعالیت‌های دانشجویی را افزایش داده‌ایم؛ هرچند هنوز با نقطه مطلوب فاصله داریم، زیرا حق دانشجویان بیش از این‌هاست. هر اندازه حمایت‌ها تقویت شود، خروجی‌های علمی و فناورانه نیز بیشتر خواهد شد.

وزیر علوم اظهار کرد: امروز بسیاری از پروژه‌های دانشجویی به تجاری‌سازی رسیده‌اند و حتی وارد مرحله تولید انبوه شده‌اند؛ این مسیر افتخارآفرینی ادامه دارد.

سیمایی‌صراف درباره مهم‌ترین دستاورد وزارت علوم در دولت چهاردهم گفت: یکی از برجسته‌ترین اتفاقات، تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه بوده است؛ مسیری که با تأکید رئیس‌جمهور جدی‌تر دنبال شد و نتیجه آن، افزایش تحرک علمی و اجتماعی در میان دانشجویان و استادان است. دانشگاه باید مسئولیت اجتماعی خود را به‌جا آورد و در کنار مردم و نیازهای واقعی جامعه بایستد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار