اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

ترامپ: با اپستین دوست نبودم/ اکثریت دموکرات‌ها به جزیره اپستین می‌رفتند

ترامپ: با اپستین دوست نبودم/ اکثریت دموکرات‌ها به جزیره اپستین می‌رفتند رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه هرگونه ارتباط دوستانه با «جفری اپستین» مجرم و قاچاقچی جنسی را رد کرد و مدعی شد که تقریبا تمامی دموکرات‌ها به جزیره اپستین رفت‌وآمد داشتند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۸ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 02
کد خبر: ۳۰۰۸۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشیال» نوشت: «نه‌تنها من با جفری اپستین رابطه دوستانه‌ای نداشتم، بلکه بر اساس اطلاعاتی که همین حالا توسط وزارت دادگستری منتشر شده، اپستین و یک «نویسنده» دروغگو و کثیف به نام مایکل وُلف، برای ضربه‌زدن به من و ریاست‌جمهوری‌ام با یکدیگر توطئه کرده‌اند.»

وی ادامه داد: «این هم از امید بی‌پایه‌ی چپ افراطی؛ که از برخی از آنها شکایت خواهم کرد. علاوه بر این، برخلاف بسیاری که دوست دارند «چرند» بگویند، من هرگز به جزیره آلوده اپستین نرفته‌ام، اما تقریبا همه این دموکرات‌های فاسد و حامیان مالی‌شان به آنجا رفته‌اند.»

«تاد بلانش» معاون دادستان کل آمریکا روز جمعه اعلام کرد که برای اجرای «قانون شفافیت پرونده‌های اپستین»، ۳.۵ میلیون فایل جدید منتشر شده است. در میان این اسناد، فهرستی از اتهاماتی دیده می‌شود که علیه رئیس‌جمهور آمریکا ـ که در گذشته از دوستان اپستین بوده ـ مطرح شده است. در مکاتبات ایمیلی اف‌بی‌آی، که در آنها تصریح شده برخی از این ادعا‌ها به‌صورت غیرمستقیم نقل شده‌اند، اتهام‌های مختلفی ذکر شده که ترامپ، اپستین و افراد دیگر را دربر می‌گیرد.

بلانش گفت کاخ سفید هیچ‌گونه نظارتی بر اسناد اخیر منتشرشده نداشته است. وی به شبکه فاکس‌نیوز گفت که در فایل‌های اپستین هیچ مدرکی دال بر ارتکاب جرم از سوی رئیس‌جمهور یافت نشده است.

بلانش گفت: «در هیچ‌یک از این مکاتبات، حتی زمانی که اپستین نهایت تلاش خود را برای بدنام‌کردن رئیس‌جمهور ترامپ به کار می‌برد، اشاره‌ای نشده که ترامپ مرتکب اقدام مجرمانه‌ای شده یا تماس نامناسبی با هیچ‌یک از قربانیان داشته باشد.»/ ایسنا 

کلمات کلیدی: ترامپ اپستین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار