دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

آموزش و پرورش: امتحانات پایه‌های یازدهم و دوازدهم از ۲۱ تیرماه به صورت حضوری برگزار می‌شود

آموزش و پرورش: امتحانات پایه‌های یازدهم و دوازدهم از ۲۱ تیرماه به صورت حضوری برگزار می‌شود رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با تأکید بر این‌که «اصل بر برگزاری حضوری امتحانات» است، گفت: امتحانات دانش‌آموزان پایه‌های یازدهم و دوازدهم از ۲۱ تیرماه امسال و به صورت حضوری برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۸ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 May 25
کد خبر: ۳۰۹۱۴۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، عبدالرضا فولادوند امروز - دوشنبه ۴ خرداد - در جلسه شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش، آخرین تصمیمات مربوط به نحوه برگزاری امتحانات نهایی و وضعیت آموزشی کشور را تشریح کرد.

وی افزود: برگزاری آزمون‌ها منوط به دریافت مجوز از شورای تأمین استان‌ها بوده و با رعایت اصل پراکندگی و شرایط ایمنی در سراسر کشور اجرا خواهد شد.

به گفته وی، امتحانات پایه‌های یازدهم و دوازدهم از ۲۱ تیرماه به صورت حضوری برگزار می‌شود و در صورتی که شرایط کشور به حالت عادی بازنگردد، تصمیمات جایگزین از جمله برگزاری امتحانات داخلی نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش، گفت:تاکنون چهار جلسه ستاد عالی آزمون برگزار شده و با وجود چالش‌های ناشی از شرایط کشور، برنامه‌ریزی‌ها برای استمرار فرآیند ارزشیابی انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: آموزش‌های مجازی تا ۲۸ اسفند سال پیش ادامه داشته و مجدداً از ۱۵ فروردین بر استمرار آموزش غیرحضوری تا بازگشت شرایط عادی تأکید شده است.

فولادوند در بخش دیگری از سخنان خود گفت: پیشنهاد اولیه برای آغاز امتحانات، دوم خردادماه بوده، اما با توجه به شرایط موجود، آغاز آزمون‌ها از ۲۱ تیرماه در دستور کار قرار گرفته و امیدواریم این زمان‌بندی نهایی اجرایی شود.  

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار