دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟
با ویرایش ژنتیکی؛

مرغ‌ها مقاوم به آنفولانزا می‌شوند

دانشمندان بریتانیایی با کمک روش ویرایش ژن، مرغ‌هایی را پرورش می‌دهند که نسبت به آنفولانزا مقاوم باشند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 23
کد خبر: ۳۲۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، دانشمندان بریتانیایی در تلاش برای توقف بیماری‌های فراگیر و مرگبار انسانی، مرغ‌های دستکاری ژنتیکی شده‌ای را پرورش دادند تا به طور کلی نسبت به بیماری‌های واگیردار مانند آنفولانزا مقاوم باشند.

براساس گزارش «رویترز»، «وندی بارکدلی» ویروس‌شناس دانشگاه سلطنتی لندن و یکی از اعضای این پروژه گفت: نخستین جوجه‌های تراژنی اواخر سال جاری در آزمایشگاه موسسه «روسلین» در ادینبورگ اسکاتلند سر از تخم درخواهند آورد.

در این مطالعه، DNA پرندگان با استفاده از یک تکنولوژی جدید ویرایش ژن به نام «کریسپر» تغییر کرد. در این نوع ویرایش بخش‌هایی از پروتئینی که به طور معمول به ویروس آنفولانزا وابسته است، حذف شده و مرغ‌ها به طور کلی نسبت به آنفولانزا مقاوم می‌شوند.

گفتنی است؛ بیشتر موارد انسانی مبتلا به آنفلوانزای پرندگان در مناطق روستایی و حومه شهرها که پرندگان اهلی را در منازل خود پرورش می دهند، گزارش شده‌اند. این ویروس از طریق تماس در زمان سربریدن، پرکندن، و در طی تهیه غذا از پرندگان اهلی به انسان منتقل می‌شود. انتقال آن از راه دست زدن به پرندگانی که بر اثر این بیماری مرده‌اند و اعضای بدن آنها نظیر پر نیز ممکن است.

ارسال نظر