لنز‌های تماسی خطر ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهند؟-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

لنز‌های تماسی خطر ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهند؟

«لنز‌های تماسی برای افراد بسیاری ابزاری مفید محسوب می‌شوند، زیرا می‌توانند طیف وسیعی از مشکلات بینایی را اصلاح کرده و حتی از نظر زیبایی‌شناختی انتخاب بهتری نسبت به عینک باشند. اما در حال حاضر که همه نگران ایمنی خود در برابر کروناویروس جدید هستند، به افرادی که از لنز‌های تماسی استفاده می‌کنند توصیه شده است تا از عینک استفاده کنند.»
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 06
کد خبر: ۳۹۶۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ عصر ایران به نقل از «مدیکال دیلی» نوشت: «استفاده از لنز‌های تماسی می‌تواند کاربران آن‌ها را در معرض خطر آلودگی با کروناویروس جدید قرار دهد. استفاده از لنز‌های تماسی می‌تواند موجب خارش و سوزش چشم‌ها شود. احساس ناراحت کننده در چشم‌ها می‌تواند فرد را وادار به مالش چشم‌ها با دست خود کند. از آنجایی که پرهیز از لمس صورت، از جمله دهان، بینی و چشم‌ها برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ توصیه شده است، انجام این کار به واسطه استفاده از لنز‌های تماسی می‌تواند به بروز مشکلی بزرگ منجر شود.

 

اگر دست‌های فردی که از لنز‌های تماسی استفاده می‌کند به ویروس آلوده باشد، لمس و مالش چشم‌ها می‌تواند ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را به همراه داشته باشد. چشم‌ها به بینی متصل هستند، از این رو ویروس می‌تواند به راحتی به دستگاه تنفسی فرد نفوذ کند.

 

آکادمی چشم پزشکی آمریکا اخیرا طی یک بیانیه به افرادی که از لنز‌های تماسی استفاده می‌کنند توصیه کرده است تا طی دوران همه‌گیری بیماری از عینک استفاده کنند. استفاده از عینک نه تنها به افراد در پیشگیری از لمس صورت خود کمک می‌کند، بلکه یک لایه محافظ دیگر در برابر کروناویروس را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد.

 

عینک‌ها می‌توانند منطقه بزرگ‌تری از صورت شما را محافظت کنند. آن‌ها می‌توانند همانند یک محافظ در برابر قطرات آلوده‌ای که در هوا پخش می‌شوند، عمل کنند. البته باید به این نکته اشاره داشت که میزان کارایی عینک‌های طبی برای محافظت در برابر ویروس به اندازه عینک‌های ایمنی نیست.

 

اگر همچنان قصد دارید طی دوران همه‌گیری بیماری از لنز‌های تماسی استفاده کنید، کارشناسان شست‌وشوی منظم دست‌ها پیش از گذاشتن و برداشتن آن‌ها را توصیه کرده اند. زمانی که با نیاز به مالش چشم‌ها مواجه هستید نیز استفاده از یک دستمال تمیز به جای دست‌ها توصیه شده است.»/ ایسنا

 

ارسال نظر