آیا بهبودیافتگان کرونا دوباره به این بیماری مبتلا می‌شوند؟-راهبرد معاصر
توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات ماجرای درگیری موتور سوار و یک زن | واکنش پلیس | دلیل ارجاع زن جوان به مراجع قضایی

آیا بهبودیافتگان کرونا دوباره به این بیماری مبتلا می‌شوند؟

استاد بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند درباره احتمال ابتلای مجدد بهبودیافتگان کرونا به این بیماری توضیح داد.
تاریخ انتشار: ۰۲:۰۰ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 09
کد خبر: ۳۹۹۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای مانند نقص ایمنی، بیماری قلبی، عروقی، دیابت، فشار خون هستند و همچنین افراد مسن، بیشتر در معرض خطر و وضعیت کشنده این بیماری قرار دارند؛ بنابراین باید مراقبت‌های ویژه‌ای را انجام دهند.

 

مسعود ضیایی  نماینده علمی ویروس کرونا در استان خراسان جنوبی گفت: پاسخ ایمنی بدن به ویروس و باکتری‌ها متفاوت است، به این صورت که افراد در بیماری‌ها ایمنی کامل، نسبی و عدم ایمنی پیدا می‌کنند. به عنوان مثال اگر فردی به هپاتیت a یا سرخک مبتلا باشد، بعد از بهبودی، ایمنی کامل نسبت به این بیماری‌ها خواهد داشت، اما اگر فردی به کزاز مبتلا باشد و بهبود پیدا کند هیچ گونه ایمنی نسبت به این بیماری نخواهد داشت و برای کسب ایمنی حتما باید واکسن استفاده شود.

 

استاد بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: بعضی از بیماری‌ها ایمنی کوتاه مدت ایجاد می‌کنند، به عنوان مثال ویروس‌های خانواده کرونا با توجه به بررسی‌های صورت گرفته ایمنی کوتاه مدت بین چند ماه تا 2 سال را شامل می‌شوند.

 

ضیایی اظهار کرد: اطلاعات مربوط به  بیماری کرونا به دلیل نوظهور بودن کامل نیست، اما براساس خانواده این ویروس می‌توان حدس زد که ایمنی نسبی را شامل می‌شود و احتمالا ایمنی پایداری نخواهد بود؛ بنابراین افرادی که به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند بعد از بهبودی احتمالا تا دو سال آینده ایمن خواهند بود مگر اینکه جهش در ویروس رخ دهد و این جهش شکل جدیدی از ویروس را ایجاد کند که بدن نسبت به آن، پادتن نداشته باشد و نتواند ویروس را مهار کند.

 

منبع : باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده