پلاسمادرمانی ۵۰ درصد بیشتر از سایر روش‌های درمان کرونا اثربخشی دارد-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

پلاسمادرمانی ۵۰ درصد بیشتر از سایر روش‌های درمان کرونا اثربخشی دارد

رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) با بیان اینکه پلاسمادرمانی نسبت به سایر روش‌های درمانی کرونا ۵۰ درصد اثربخشی بیشتر داشته است از درمان ۱۵۰ بیمار به روش پلاسما درمانی در بیمارستان بقیةالله (عج) خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 15
کد خبر: ۴۰۵۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالمجید چراغعلی، رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) درباره وضعیت اجرای طرح پلاسما درمانی در کشور توضیح داد: این طرح بر مبنای یک اصل علمی اجرایی شده است به این صورت که بدن اغلب افرادی که به بیماری ویروسی مبتلا می‌شوند آنتی بادی تولید می‌کند و بدن بیمار در مقابل بیماری مقاوم می‌شود.

 

وی تصریح کرد: این پروژه در اسفندماه در کشور ما آغاز شده است و تاکنون ادامه دارد، پایگاه اصلی انجام این پروژه بیمارستان بقیةالله (عج) است و سازمان انتقال خون نیز همکاری خیلی خوبی برای اجرای این پروژه دارد و این پروژه در سراسر کشور در حال گسترش است.

 

چراغعلی با بیان اینکه در بیمارستان بقیةالله (عج) تاکنون ۱۵۰ بیمار به این شیوه درمان شده‌اند و نتایج مثبت بوده است خاطرنشان کرد: اهدای پلاسما باید توسط افرادی انجام شود که دو هفته از زمان بیماری آن‌ها گذشته باشد و آنتی بادی در بدن آن‌ها تولید شده باشد. این افراد به عنوان اهداکننده بالقوه شناخته می‌شوند، پلاسمای این افراد برای اطمینان از وجود آنتی بادی ضد کرونا تست می‌شود.

 

رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) با بیان اینکه این طرح نیاز به داوطلب اهدای پلاسما دارد گفت: اطلاعات اولیه ما نشان می‌دهد این روش درمانی به نسبت سایر روش‌های درمانی ۵۰ درصد اثربخش‌تر بوده است.

منبع: فارس

ارسال نظر