رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

پشت پرده اغتشاشات در لبنان چیست؟

پشت پرده اغتشاشات در لبنان چیست؟ کارشناسان سیاسی اعلام کردند که هدف از تظاهرات در بیروت علیه سلاح مقاومت، تحقق خواست آمریکا در زمینه خلع سلاح حزب الله همزمان با مذاکره دولت لبنان با صندوق بین المللی پول است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۲ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 08
کد خبر: ۴۴۹۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، کارشناسان سیاسی تصریح کردند که مردم بیروت در اصل برای بهبود اوضاع معیشتی و اقتصادی تظاهرات کردند اما بیگانگان با سوء استفاده از آن کوشیدند این تظاهرات را از مسیر خود منحرف کرده و موضوع خلع سلاح مقاومت را مطرح کنند.

 

این کارشناسان تصریح کردند که حرکت مردمی هیچ شعار طایفه گرایانه سر نداد اما دشمن با ایجاد درگیری در این تظاهرات، شعارهای طایفه گرایانه در آن مطرح کرد.

 

در این میان، نمایندگان فراکسیون لبنان قوی در مجلس این کشور، تصریح کردند که دشمن در تلاش است از خواسته های مردم برای تحقق منویات پلید خود در زمینه خلع سلاح مقاومت سوء استفاده کرده و این سلاح را حامی فساد در کشور به تصویر بکشد.

 

کارشناسان نیز گفتند که بحران اقتصادی در لبنان سه دهه است ادامه دارد لذا درست نیست که از دولت دیاب انتظار داشته باشیم که در مدت یک ماه همه مشکلات را حل کند.

 

آنان افزودند که مردم بدانند گروه های وابسته به الحریری، کتائب و غیره عامل مشکلات کشور هستند در حالیکه سلاح مقاومت و حزب الله همواره عامل آزادی، امنیت و ثبات لبنان بوده است.

 

منبع: العالم

کلمات کلیدی: لبنان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار