واکنش تند کره شمالی به تهدیدهای آمریکا-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

واکنش تند کره شمالی به تهدیدهای آمریکا

کره شمالی تهدید کرد در صورت از سرگیری جنگ در شبه جزیره کره، موجودیت امپراتوری به نام آمریکا پایان خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۱ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 20
کد خبر: ۴۶۹۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، کره شمالی تهدید کرد تا در صورت از سرگیری جنگ در شبه جزیره کره، ایالات متحده آمریکا را نابود خواهد کرد.

 

دیپلمات‌های کره شمالی در این خصوص تأکید کردند که سال جاری ارتش آمریکا رزمایش‌های نظامی مختلفی را در کره جنوبی انجام می‌دهد که هدف اصلی آنها استقرار نیروهای آمریکایی از خارج در شبه جزیره کُره برای حمله سریع به پیونگ ییانگ است.

 

سفارت کره شمالی در روسیه نیز در این باره اعلام کرد که این کشور موشک‌های هسته‌ای دارد که می‌تواند هر فردی را که «جرأت کند دست خود علیه پیونگ یانگ بالا ببرد» را مجازات کند.

 

نمایندگان پیونگ یانگ در این ارتباط اعلام کردند: دُور جدیدی از جنگ کُره، رویداد پرسرو صدایی را به تاریخ بشر می‌افزاید که طی آن موجودیت امپراتوری دیگری به نام ایالات متحده پایان خواهد یافت.

 

گفتنی است، جنگ میان کره شمالی و کره جنوبی از ۲۵ ژوئن ۱۹۵۰ تا ۲۷ ژوئیه ۱۹۵۳ به طول انجامید.

 

به گزارش اسپوتنیک، اتحاد جماهیر شوروی و چین در این جنگ به پیونگ یانگ کمک می‌کردند و ایالات متحده، بریتانیا و سایر کشورها به بهانه قرار گرفتن زیر پرچم سازمان ملل، حامی سئول بودند. در طول ۳ سال، حدود ۱.۳ میلیون کُره ای کشته و زخمی شدند و واشنگتن نیز حدود ۳۶.۶ هزار سرباز خود را در این درگیری از دست داد.

 

جنگ با آتش بسی در سال ۱۹۵۳ به پایان رسید که تا امروز معتبر است.

 

منبع:مهر

کلمات کلیدی: کره شمالی آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر