نخستین داروی کرونا در راه دریافت مجوز از اتحادیه اروپا-راهبرد معاصر
توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات ماجرای درگیری موتور سوار و یک زن | واکنش پلیس | دلیل ارجاع زن جوان به مراجع قضایی

نخستین داروی کرونا در راه دریافت مجوز از اتحادیه اروپا

آژانس دارویی اروپا توصیه کرده است که استفاده از داروی ضد ویروسی رمدسیویر remdesivir برای درمان بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در اتحادیه اروپا مجاز شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۰۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 26
کد خبر: ۴۷۸۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، این آژانس در بیانیه‌ای گفت: «رمدسیویر نخستین داروی کووید-۱۹ است که برای صدور مجوز در اتحادیه اروپا توصیه می‌شود.»

 

برای صدور مجوز «بازاریابی مشروط»، کمیسیون اروپا باید استفاده از این دارو را تصویب کند.

 

کمیته داروهای انسانی آژانس دارویی اروپا اعلام کرد که این دارو را در درمان کووید-۱۹ بزرگسالان و نوجوانان با سنی بیشتر از ۱۲ سال که مبتلا به بیماری زمینه‌ای ذات‌الریه نیز هستند و نیازمند اکسیژن بیشتر توصیه می‌کند.

 

پیش از این داروی رمدسیور از سوی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و برخی از مقام‌های پزشکی آمریکایی به‌عنوان یکی از داروهای امیدوارکننده در درمان کووید-۱۹ مورد حمایت قرار گرفته بود.

 

مطالعه‌ای که در ماه آوریل انجام شده است، نشان می‌دهد بیماران مبتلا به ویروس جدید کرونا که تحت درمان با داروی ضد ویروسی رمدسیور قرار گرفته‌اند در ۱۱ روز بهبود یافته‌اند. یعنی طول درمان با استفاده این دارو به طور میانگین چهار روز کمتر شده است.

 

با این حال این داروی تنها روی بیماران با کووید-۱۹ شدید جواب داده است و روی بیمارانی که مبتلا به بیماری خفیف تا متوسط بودند تاثیری نداشت و مدت درمان پنج روز ثابت بود.

 

این مطالعه که از سوی موسسه ملی بهداشت ایالات متحده آمریکا حمایت مالی می‌شود از ماه فوریه آغاز شده و روی هزار و ۶۳ بیمار در ایالات متحده آمریکا، اروپا و آسیا آزمایش شده است.

 

آمریکا نیز روز اول مه (۱۲ اردیبهشت) به طور اضطراری مجوز استفاده از داروی رمدسیویر برای بیماران مبتلا به کووید۱۹ را تائید کرده بود. این دارو پیش از این برای درمان ابولا مورد استفاده قرار می گرفت.

 

رمدسیویر از طریق تزریق داخل رگ تجویز می‌شود و استفاده از آن محدود به مراکز درمانی است که بیماران باید از نزدیک تحت نظارت قرار بگیرند.

 

درمان با این دارو با تزریق ۲۰۰ میلی‌گرم در روز نخست آغاز می‌شوند و حداقل چهار روز دیگر با میزان تزریق ۱۰۰ میلی‌گرم در روز ادامه پیدا می‌کند. این درمان ۹ روزه است و نباید تزریق بیشتر از این ادامه پیدا کند.

 

منبع: یورونیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده