سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم

برگ ایران و فرصت های ترامپ در دور دوم انتخابات

یک رسانه عرب زبان در مطلبی از اهمیت بسیار مهمی که برگ ایران در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای ترامپ و رئیس جمهور بعدی این کشور ایفا می کند، پرده برداشته است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۰۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 27
کد خبر: ۴۷۹۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه فرامرزی رای الیوم در مطلبی به قلم «علاء الخطیب» با عنوان «برگ ایران و فرصت های ترامپ در دور دوم انتخابات» آورده است: برگ ایران از اهمیت بسیار مهمی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای ترامپ و شاید رئیس جمهور بعدی برخوردار است.

 

این نویسنده در ادامه می نویسد: روابط آمریکا-ایران بسیار پیچیده و دارای جایگاه ویژه ای در سیاست واشنگتن در خاورمیانه است چرا که آمریکا ایران را مانع بسیاری از نقشه های خود در این منطقه می داند. از این رو تلاش دارد برای این بحران راه حلی بیابد.

 

الخطیب تاکید می کند: ایران نیز سیاست آمریکا را علیه خود خصمانه می داند. سیاستی که به ضرر کشورهای منطقه بوده و به سمت اسرائیل گرایش دارد و باعث تنش و بی ثباتی شده است. همچنین از دیدگاه این کشور این سیاست آمریکا باعث بحران روابطش با کشورهای عربی شده است.

 

وی می نویسد: محبوبیت ترامپ پس از بحران تظاهرات ها و قیام داخلی علیه سیاست هایش از ۴۳ درصد به ۳۵ درصد کاهش یافت و جو بایدن ۱۸ درصد از او پیشی گرفت.از این رو او تصمیم گرفت با برگ ایران بازی کند و در این راستا زمانی که ایران مایکل وایت، سرباز سابق آمریکایی را آزاد کرد؛ خواستار مذاکره با این کشور شد.

 

الخطیب آورده است: وی همچنین به عنوان پیامی در جهت آتش بس سامانه پاتریوت را از منطقه خارج کرد. اجازه دریافت بهای ۴۰۰ میلیون دلار صادرات نفت این کشور به عراق را صادر کرد،صادرات برق را به مدت دو سال تمدید کرد و حرکت کشتی های ایران به سمت ونزوئلا را نادیده گرفت.

 

وی بیان کرد: ترامپ خواستار مذاکره شد و به امکان امضای پروتکل الحاقی اشاره کرد؛ ایران با این پیشنهاد مخالفت نکرد؛ اما امضای آن را به پس از انتخابات آمریکا مشروط کرد.این مسئله خشم ترامپ را برانگیخت و تحریم ها را شدت بخشید. تمام اینها ورشکستگی ترامپ و عدم توانایی او برای بازی با برگ ایران را نشان می دهد


تمام اینها ورشکستگی ترامپ و عدم توانایی او برای بازی با برگ ایران را نشان می دهد

این نویسنده در ادامه می نویسد: برخی می گویند رویدادهای لحظه ای باعث نمی شود در انتخابات آمریکا تغییری ایجاد شود. بلکه این انتخابات یک سیستم یکپارچه است . ترامپ احساسات سفید ها یعنی دو سوم جمعیت آمریکا را برانگیخته و میلیون ها فرصت شغلی ایجاد کرده است . مهاجرت را متوقف کرده و اقتصاد آمریکا را تکان داده است و از سوی دیگر اسرائیل به حضور او نیاز دارد.

 

الخطیب تاکید کرد: تمام این عوامل را باید مد نظر قرار داد؛ اما عوامل مهمی را صاحبان این نظریه نادیده گرفته اند. به این ترتیب که او تنها رئیس جمهوری نیست که از اسرائیل حمایت می کند. بلکه این حمایت از اصول ثابت سیاست آمریکا است.احساسات سفید پوستان نیز نکته مهمی نیست زیرا اکثریت دشمنان او سفید هستند و دارای حامیانی در میان توده مردم هستند.از سوی دیگر دشمنی که او در شبکه ها اجتماعی برانگیخت، به نفع او در انتخابات نخواهد بود.

 

وی در پایان آورده است: در هر صورت برگ ایران حلقه نجات او در انتخابات خواهد بود،اما آیا ترامپ به مقصود خود خواهد رسید؟

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده