اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

تصمیم اتحادیه اروپا درباره حزب‌ الله

تصمیم اتحادیه اروپا درباره حزب‌ الله یک سخنگوی اتحادیه اروپا در واکنش به درخواست قانونگذاران آمریکایی برای تروریستی خواندن کل حزب الله به طور ضمنی با آن مخالفت و تاکید کرده که شاخه سیاسی حزب الله بخش اجتناب ناپذیر از فضای سیاسی لبنان است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۱ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۱۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ چندین نماینده مجلس نمایندگان و سنای آمریکا با ارسال نامه‌ای به اتحادیه اروپا خواستار تروریستی خواندن شاخه سیاسی حزب الله لبنان از سوی بروکسل شدند.

 

این نامه که توسط نماینده جمهوریخواه «مارشا بلکبرن» و «جکی راسن» نماینده دموکرات و دونماینده دموکرات و جمهوریخواه دیگر تهیه و نوشته شده است از اعضای اتحادیه اروپا خواسته است که همه فعالیتهای سیاسی و نظامی حزب الله در لیست سیاه قرار بگیرد و علاوه بر بازوی نظامی، شاخه سیاسی این گروه نیز به عنوان گروه تروریستی ممنوع شود.

 

در این نامه ادعا شده است، «آمریکا در مقابله با تروریسم جهانی مصمم است و ما شرکا و متحدان خود را ترغیب می‌کنیم که به تلاشهای ما ملحق شوند. برای این منظور ما قویا از اتحادیه اروپا می‌خواهیم که کل فعالیتهای سازمان حزب الله را تروریستی اعلام کند.»

 

اتحادیه اروپا در سال 2013 شاخه نظامی حزب الله را در لیست تروریستی خود قرار داده است اما فعالیتهای سیاسی این جنبش را تحریم نکرده است.

 

در ماه آوریل، آلمان به تبعیت از آمریکا علاوه بر شاخه نظامی، شاخه سیاسی حزب الله را هم ممنوع اعلام کرد و به کشورهایی مثل کانادا و انگلیس، پاراگوئه و آرژانتین در این زمینه پیوست. 

 

براساس گزارش هیل، این نامه به دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا در واشنگتن ارسال شده است. یک سخنگوی اتحادیه اروپا در واکنش به این اخبار گفته، ما از ارسال نامه مطلع هستیم و تاکید کرد که شاخه سیاسی حزب الله بخش اجتناب ناپذیر از فضای سیاسی لبنان است. 

 

این سخنگوی اروپایی در ادامه تاکید کرده است که با توجه به پیچیدگی توازن سیاسی در لبنان و شرایط شکننده در منطقه، اتحادیه اروپا خود را ملزم به گفت‌وگوی سازنده سیاسی با همه احزاب و طرفهای سیاسی در لبنان می‌داند و آن را برای ثبات در این کشور و حتی اتحادیه اروپا و همچنین غرب آسیا ضروری می‌داند.

 

وی در عین حال تاکید کرد که اتحادیه اروپا به همکاری خود با کل  دولت لبنان ادامه خواهد داد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار