خروج فوری دانشجویان عراقی از ایران صحت دارد؟ بازداشت سفیر پیشین انگلیس در آمریکا در ارتباط با پرونده اپستین تاکید السیسی و بن سلمان بر اهمیت اجتناب از تشدید تنش در منطقه دستور واشنگتن برای خروج شماری از کارکنان سفارت آمریکا در بیروت درخواست روسیه از آمریکا درباره ایران مقام آمریکایی: ایران و آمریکا در ژنو درباره مسئله هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند هشدار ژنرال آمریکایی به ترامپ درباره حمله به ایران حکیم: ایران رکن مهمی در ثبات منطقه است نتانیاهو: در روز‌های بسیار چالش‌برانگیز و پیچیده‌ای هستیم واکنش شورای همکاری فارس به مواضع عراق در مورد مرز با کویت غریب‌آبادی در اجلاس حقوق بشر سازمان ملل: دشمنان شاید بتوانند آغازکننده یک جنگ باشند، اما پایان آن را رقم نخواهند زد نوری المالکی: از نامزدی نخست‌وزیری عراق انصراف نمی‌دهم آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی

افشاگری هنیه درباره پیشنهاد ۱۵میلیارد دلاری برای توقف مقاومت

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از پیشنهاد رشوه ۱۵میلیارددلاری در مقابل توقف مقاومت پرده برداشت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 27
کد خبر: ۵۲۳۸۶

به گزارش راهبرد معاصر،  اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) فاش کرد 2 ماه پیش به این گروه پیشنهاد شد در چارچوب معامله قرن، 15 میلیارد دلار را به‌عنوان کمک در مقابل توقف کامل فعالیت‌های مقاومت دریافت کند که این پیشنهاد را رد کرده است.

 

هنیه که با پایگاه قطری "لوسیل" گفتگو می‌کرد خبر داد، طرف‌هایی به حماس پیشنهاد کردند 15 میلیارد دلار به‌عنوان پروژه‌های زیربنایی در نوار غزه هزینه کند و در مقابل این گروه از مقاومت دست بردارد.

 

رئیس دفتر سیاسی حماس در ادامه در این زمینه گفت: به حماس پیشنهاد شد سلاح را کنار گذارد و تمام نیروهایش را در نیروهای پلیس ادغام کند، در حالی که اداره نوار غزه به‌شکل مجزا در اختیارش قرار می‌گیرد اما در عین حال از مقاومت و قدس چشم‌پوشی کند.

 

اسماعیل هنیه تأکید کرد جنبش حماس هرگز معامله ترامپ یا هر پیشنهاد دیگری را در این زمینه نخواهد پذیرفت.

 

وی که هم‌اکنون در قطر اقامت دارد تأکید کرد از نقش قطر در نزدیک کردن دیدگاه‌های فلسطینی استقبال می‌کند و این کشور با توجه به روابط خوبی که با تمامی طرف‌های فلسطینی دارد می‌تواند نقشی بی‌طرفانه را در گفتگو بین جنبش‌های فتح و حماس ایفا کند.

 

رئیس دفتر سیاسی حماس همچنین خبر داد کنگره مردمی فلسطینی با حضور ابومازن به‌زودی در نوار غزه برگزار خواهد شد.

 

هنیه در عین حال خبر داد نتایج انتخابات ریاست جمهوری پیشِ‌روی آمریکا تأثیرات خود را بر مسئله فلسطین خواهد داشت و در صورت تغییر در کاخ سفید تأثیراتی بر معامله ترامپ و بحران روابط در کشورهای شورای همکاری خلیج فارس به وجود خواهد آمد.

 

او خبر داد قطر طی 10 سال گذشته یک‌میلیارد دلار به نوار غزه کمک کرده است.

 

 

کلمات کلیدی: اسماعیل هنیه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار