سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

افشاگری هنیه درباره پیشنهاد ۱۵میلیارد دلاری برای توقف مقاومت

افشاگری هنیه درباره پیشنهاد ۱۵میلیارد دلاری برای توقف مقاومت رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از پیشنهاد رشوه ۱۵میلیارددلاری در مقابل توقف مقاومت پرده برداشت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 27
کد خبر: ۵۲۳۸۶

به گزارش راهبرد معاصر،  اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) فاش کرد 2 ماه پیش به این گروه پیشنهاد شد در چارچوب معامله قرن، 15 میلیارد دلار را به‌عنوان کمک در مقابل توقف کامل فعالیت‌های مقاومت دریافت کند که این پیشنهاد را رد کرده است.

 

هنیه که با پایگاه قطری "لوسیل" گفتگو می‌کرد خبر داد، طرف‌هایی به حماس پیشنهاد کردند 15 میلیارد دلار به‌عنوان پروژه‌های زیربنایی در نوار غزه هزینه کند و در مقابل این گروه از مقاومت دست بردارد.

 

رئیس دفتر سیاسی حماس در ادامه در این زمینه گفت: به حماس پیشنهاد شد سلاح را کنار گذارد و تمام نیروهایش را در نیروهای پلیس ادغام کند، در حالی که اداره نوار غزه به‌شکل مجزا در اختیارش قرار می‌گیرد اما در عین حال از مقاومت و قدس چشم‌پوشی کند.

 

اسماعیل هنیه تأکید کرد جنبش حماس هرگز معامله ترامپ یا هر پیشنهاد دیگری را در این زمینه نخواهد پذیرفت.

 

وی که هم‌اکنون در قطر اقامت دارد تأکید کرد از نقش قطر در نزدیک کردن دیدگاه‌های فلسطینی استقبال می‌کند و این کشور با توجه به روابط خوبی که با تمامی طرف‌های فلسطینی دارد می‌تواند نقشی بی‌طرفانه را در گفتگو بین جنبش‌های فتح و حماس ایفا کند.

 

رئیس دفتر سیاسی حماس همچنین خبر داد کنگره مردمی فلسطینی با حضور ابومازن به‌زودی در نوار غزه برگزار خواهد شد.

 

هنیه در عین حال خبر داد نتایج انتخابات ریاست جمهوری پیشِ‌روی آمریکا تأثیرات خود را بر مسئله فلسطین خواهد داشت و در صورت تغییر در کاخ سفید تأثیراتی بر معامله ترامپ و بحران روابط در کشورهای شورای همکاری خلیج فارس به وجود خواهد آمد.

 

او خبر داد قطر طی 10 سال گذشته یک‌میلیارد دلار به نوار غزه کمک کرده است.

 

 

کلمات کلیدی: اسماعیل هنیه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار