طرز تهیه بادمجان و فتا به سبک یونانی-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

طرز تهیه بادمجان و فتا به سبک یونانی

ساده، خوشرنگ و خوشمزه توصیف‌های مناسبی برای این غذای یونانی است که برای رژیم‌های بدون گوشت نیز بسیار مناسب است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 04
کد خبر: ۵۳۵۴۲

به گزارش راهبرد معاصر رژیم غذایی مدیترانه به تازگی، رنگ و عطر آن شهرت دارد.

استفاده از سبزیجات تازه، توجه به رنگ و عطر در کنار سادگی آشپزی این منطقه، دستورات غذایی مدیترانه‌ای را به یکی از کاربردی‌ترین و متنوع‌ترین روش‌های متداول در آشپزی تبدیل کرده است.

اینبار بعد از دستور باباغنوج و پنیرهای طعم‌دار شده به سراغ یک دستور ساده و خوشمزه دیگر می‌رویم: (μελιτζάνες με φέτα (melitzánes me féta یا بادمجان و فتا

این ترکیب کلاسیک از بادمجان پخته شده، گوجه فرنگی، گیاهان معطر و پنیر فتا، یک غذای دلپذیر و مناسب برای فصل تابستان است.

با حدود یک کیلوگرم بادمجان می‌توانید این غذا را برای برای شش تا هشت نفر تهیه کنید.

نکته: سعی کنید از بادمجان‌هایی بلند و با پوست تیره استفاده کنید.

ابتدا بادمجان‌ها را شسته، بدون پوست گرفتن، از طول به دو قسمت مساوی برش می‌زنیم.

روی آنها را نمک می‌پاشیم و اجازه می‌دهیم تلخی بادمجان به صورت قطرات آب قهوه‌ای رنگ خارج شود.

بادمجان‌ها را زیر شیر آب گرفته و سپس آنها را خشک می‌کنیم.

به تابه‌ای که روی شعله گاز گرم شده روغن زیتون اضافه می‌کنیم و لایه‌های بادمجان را به آرامی سرخ می‌کنیم تا نرم و قهوه‌ای رنگ شوند.

نکته: روغن اضافی بادمجان‌های سرخ شده را با کمک دستمال آشپزخانه بگیرید تا چربی اضافی، تازگی طعم و بافت سبزیجات را تحت تاثیر قرار ندهد.

در یک کاسه نیم کیلو گوجه فرنگی نگینی شده، پنج قاشق غذا خوری ریحان ساتوری شده، ۵ حبه سیر له و ریز شده، نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

بادمجان‌ها را در یک تابه جدید یا ظرف مخصوص فر می‌چینیم.

از مخلوط سبزیجات روی بادمجان‌ها ریخته و با مقداری پنیر فتای ریز شده روی آن را پر می‌کنیم.

ظرف نهایی بادمجان‌ها را در فری که از قبل روشن کرده بودیم به مدت ۴۵ دقیقه و با ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا فرآیند پخت تکمیل شود.

نکته: اگر به فر یا آون توستر دسترسی ندارید می‌توانید پخت را در یک تابه عمیق و در دار تکمیل و از برشته شدن سطح بادمجان‌ها صرف نظر کنید.

روی بادمجان‌ها را با کمی جعفری یا گشنیز خرد شده تزئین کنید تا علاوه بر عطر، رنگ غذای شما نیز تکمیل و زیباتر شود.

این غذای خوش طعم و ساده به عنوان غذای اصلی یا در کنار خوراک‌های گوشتی قابل سرو است.

نوش جان

منبع: اسپروس‌ایتز

کلمات کلیدی: رژیم غذایی آشپزی
مطالب مرتبط
ارسال نظر