عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان

مخالفت ۱۳ عضو شورای امنیت با اعمال تحریم‌ علیه ایران

مخالفت ۱۳ عضو شورای امنیت با اعمال تحریم‌ علیه ایران ۱۳ عضو شورای امنیت مخالفت‌شان با درخواست آمریکا برای اعمال تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران را ابراز کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ - ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 22
کد خبر: ۵۵۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  به نقل از خبرگزاری رویترز، آمریکا روز جمعه به خاطر پیشنهادش برای اعمال تحریم های بین المللی بر ایران و ابراز مخالفت ۱۳ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت سازمان ملل بیشتر به انزوا کشانده شد. استدلال این اعضای شورای امنیت این بود که اقدام واشنگتن با توجه به این که در آن از یک روند توافق هسته‌ای استفاده می شود و آمریکا دو سال پیش از این توافق خارج شده است، فاقد اعتبار است.

 

با گذشت ۲۴ ساعت از اعلام آغاز بازه زمانی سی روزه(مکانیسم بازگردانی تحریم ها) برای بازگشت تحریم های بین المللی علیه ایران از جمله تحریم تسلیحاتی توسط مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا، متحدان دیرینه این کشور که شامل انگلیس، فرانسه، آلمان، بلژیک، چین، روسیه، ویتنام، نیجر، سنت وینسنت گرنادین ها، آفریقای جنوبی، اندونزی، استونی و تونس می شوند در نامه هایی مخالفتشان را ابراز کرده اند که رونوشت آن به رویت رویترز نیز رسیده است.


دیپلمات ها گفته اند بعید است روسیه و چین و بسیاری دیگر از کشورها این تحریم را بر ایران اعمال کنند. پمپئو دو باره روز جمعه به روسیه و چین هشدار داد و تهدید کرد که اگر از اعمال مقررات سازمان ملل علیه ایران خودداری کنند با اقدام آمریکا مواجه خواهند شد.


طبق روندی که واشنگتن می گوید آغاز کرده است، به نظر می رسد در نیمه شب به وقت گرینویچ (۸شب به وقت نیویورک) در ۱۹ سپتامبر، چند روز پیش از سخنرانی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل تمام تحریم های این سازمان دوباره( علیه ایران) اعمال شوند.


اگرچه، طبق قطعنامه ای که سند قانونی توافق هسته ای است(قطعنامه ۲۲۳۱)، شورای امنیت با توجه به این مخالفت شدید "نظرات کشورهای عضو را لحاظ خواهد کرد" و برخی دیپلمات ها می گویند روسای جلسه شورای امینت که اندونزی برای ماه آگوست و نیجر برای ماه سپتامبر است مجبور نخواهند بود پیش نویس یک قطعنامه را ارائه کنند.


پمپئو و همچنین برایان هوک نماینده پیشین آمریکا در امور ایران به نوعی اشاره کرده اند که واشنگتن از اندونزی و نیجر انتظار دارد پیش نویس یک قطعنامه را به رای بگذارند، گزینه دیگر برای آمریکا این است که این پیش‌نویس را خودش ارائه کند یا از جمهوری دومنیکن بخواهد این کار را کند./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار