عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

نتانیاهو: انگلیس باید به تحریم های آمریکا علیه ایران بپیوندد

نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه در دیدار با وزیر خارجه انگلیس گفت که این رژیم از لندن انتظار دارد که به تحریم‌های آمریکا علیه ایران بپیوندد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 25
کد خبر: ۵۶۳۰۸

به گزارش راهبرد معاصر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه با «دومینیک راب» وزیر امور خارجه انگلیس دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در این دیدار خطاب به وزیر خارجه انگلیس گفت: «من انتظار دارم که انگلیس سیاست خود در قبال ایران را تغییر دهد. این کشور باید به تحریم‌های آمریکا بپیوندد تا مانع از دستیابی ایران به سلاح‌های کشنده شود.»

 

وی اضافه کرد: «امروز به تجاوز ایران در حالی که سلاح هسته‌ای ندارد نگاه کنید. در صورتی که این کشور به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند چه خطر بزرگی برای تمام جهان ایجاد خواهد کرد.

 

دومینیک راب نیز در این دیدار گفت: «لندن بر ضرورت تجدید همکاری و گفت‌وگو میان فلسطین و اسرائیل تاکید دارد و این همکاری را تنها راه تحقق صلح عادلانه و دائمی برای هر دو ملت می‌داند.»

 

وزیر خارجه انگلیس اضافه کرد: «لندن از تصمیم اسرائیل برای تعلیق الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری استقبال می‌کند.»

 

پیش از این وزیر خارجه انگلیس با «گابی اشکنازی» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی نیز دیدار داشت. اشکنازی در این دیدار به راب گفت:‌ «اسرائیل از سیاست انگلیس درباره ممنوعیت تسلیحاتی ایران ناامید شده است.»

 

وی با تکرار اتهامات علیه جمهوری اسلامی ایران مدعی شد: «برخی اعضای شورای امنیت نه تنها به پیشبرد هدف آن که ارتقای صلح و امنیت جهان است، کمکی نمی‌کنند بلکه وقتی به ایران می‌رسد، آنها امنیت جهان را تضعیف می‌کنند».

 

این مقام صهیونیست در ادامه ادعاهای خود افزود: «تروئیکای اروپایی باید درک کند که مخالفت قاطع با ستیزه‌جویی ایران و نگرانی برای امنیت منطقه، فقط از طریق بیانیه‌ها شنیده نمی‌شود بلکه باید در عمل نیز دیده شود».

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده