نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

رئیس‌جمهور لبنان خواستار تشکیل دولت سکولار شد

رئیس‌جمهور لبنان خواستار تشکیل دولت سکولار شد میشل عون در صدمین سالروز تشکیل دولت لبنان در درخواستی از احزاب سیاسی این کشور خواستار تشکیل دولتی سکولار در لبنان شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 30
کد خبر: ۵۶۹۳۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از المیادین، میشل عون، رئیس‌جمهور لبنان طی سخنانی به مناسبت صدمین سالروز تشکیل دولت لبنان گفت: سالی که گذشت سالی مملو از بحران‌های بی‌سابقه و فجایع بود که فرصتی برای شادی نگذاشت، اما امید‌ها به تغییر واقعی است.

میشل عون افزود: ما در آستانه صدساله دوم از عمر کشورمان قرار داریم و باید صادقانه و به صراحت در حساب و کتاب خود تجدید نظر کنیم. ویژگی جامعه ما چندگانه بودن آن است که اگر به خوبی مدیریت شود یک ویژگی بسیار خوب است.

رئیس‌جمهور لبنان گفت: لبنان امروز با بحرانی بی‌سابقه روبه‌روست و مشکلات سیاسی، اقتصادی و مالی دهه‌ها منفجر شده است. نظام طائفه‌ای مبتنی بر حقوق طوایف و سهم خواهی یک دوره‌ای خوب بود، ولی اکنون به مانعی برای هر گونه پیشرفت تبدیل شده است.

وی تصریح کرد: خواستار تشکیل دولت سکولار هستم و تعهد می‌دهم که رهبران سیاسی و معنوی را برای این مهم به گفت‌وگو دعوت کنم.

 

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار