اینترنت در کدام مناطق محروم ایران رایگان می شود؟-راهبرد معاصر
اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند

اینترنت در کدام مناطق محروم ایران رایگان می شود؟

وزیر آموزش و پرورش درباره هزینه اینترنت «شاد»، گفت: کارگروهی تعیین شده است که به عدد یک سوم رسیدند اما پیگیری می‌کنیم تا این هزینه را برای مناطق محروم و کسانی که امکان اقتصادی ندارند، رایگان کنیم و قول نسبی هم گرفتیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۷ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 31
کد خبر: ۵۷۰۸۱

به گزارش راهبرد معاصر محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه یک، اظهار کرد: اولویت ما آموزش حضوری است چرا که مدرسه کارکردهای متنوعی مانند اجتماعی شدن بچه‌ها و تقویت ارتباطات دارد.

 

وی ادامه داد: آگاهیم که خانواده‌ها جگرگوشه‌هایشان را به دست ما سپردند و ما باید امین آنها باشیم و بر این اساس پروتکل‌های وزارت بهداشت را رعایت می‌کنیم اما دورنمای روشنی از آینده کرونا نداریم پس باید یاد بگیریم از خودمان مراقبت کنیم و به فرزندان خودمان هم یاد بدهیم که از خودشان مراقبت کنند پس نمی‌توانیم کاری نکنیم بلکه باید با رعایت پروتکل‌ها، اولویت آموزش حضوری باشد. 

 

حاجی‌میرزایی با تأکید بر اینکه شعار ما این است که هیچکسی به دلیل نداشتن امکانات نباید از آموزش محروم شود، گفت: 5 هزار مدرسه دارای کمتر از 5 دانش‌آموز و 10 هزار مدارس دارای کمتر از 10 دانش‌آموز هستند؛ به عبارت دیگر 35 درصد مدارس زیر 50 دانش‌آموز دارند که در مدارس روستایی و عشایری هستند و شرایط به گونه‌ای است که کلاس‌ها می‌تواند حضوری برگزار شود؛ در سال تحصیلی گذشته در مناطق روستایی 11 استان کشور کلاس‌های درس دایر بود.

 

وی با اشاره به آموزش‌های تلویزیونی، اضافه کرد: تلویزیون از روش‌هایی است که استفاده می‌کنیم و صدا و سیما در این راستا به ما خیلی کمک کرد که همه خانه‌ها را تبدیل به مدرسه کنیم.

 

 وزیر آموزش و پرورش درباره نحوه آموزش‌های مدارس، ادامه داد: سال گذشته دوسوم محتوای درسی را آموزش داده بودیم و دانش‌آموزان و معلمان همدیگر را می‌شناختند اما امسال شرایط متفاوت است؛ در دوره ابتدایی اعتقادمان این است که حتی دو نفر، دو نفر هم که شده دانش‌آموزان با خانواده بیایند و آموزش ببینند.

 

وی با اشاره به شبکه «شاد» و رفع نواقص آن، اظهار کرد: «شاد» یک ظرفیت جدید است البته یک بخش آن مربوط به پهنای باند و ترافیک کشور است که به وزارت ارتباطات محول شده است.

 

حاجی‌میرزایی افزود: آخرین نسخه «شاد» را فردا رونمایی داخلی و پنج شنبه رونمایی سراسری می‌کنیم که اقداماتی نظیر ارتباط کلاسی به صورت زنده، امکان تکلیف دادن، امکان حضور و غیاب، آزمون گرفتن و امکان دادن صفحه اختصاصی به معلم است؛ یادمان نرود ما با شرایط غیرمنتظره روبه‌رو شدیم که ابزاری آوردیم باید توسعه دهیم. 

 

وی در خصوص هزینه «شاد» گفت: کارگروهی تعیین شده است که به عدد یک سوم رسیدند اما پیگیری می‌کنیم که هزینه را برای مناطق محروم و کسانی که امکان اقتصادی ندارند، رایگان کنیم که قول نسبی هم گرفتیم. 

 

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که دبیری دولت سخت تر است یا وزیری آموزش و پرورش در شرایط کرونا، بیان کرد: بزرگترین وزارتخانه کشور، آموزش و پرورش با یک میلیون معلم و 15 میلیون دانش‌آموز با دغدغه‌ها و راهی ناشناخته است. 

 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار