عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

هنیه: مقاومت دنبال ایجاد ائتلاف منطقه‌ای در برابر تهدیدها علیه فلسطین است

رئیس دفتر سیاسی حماس تاکید کرد که راهبرد کنونی مقاومت ایجاد ائتلافی منطقه‌ای در برابر تهدیدهای استراتژیکی است که آمریکا و رژیم صهیونیستی برای مسئله فلسطین ایجاد کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۸ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 03
کد خبر: ۵۷۵۱۶

به گزارش راهبرد معاصر رئیس دفتر سیاسی حماس تاکید کرد که گزینه کنونی ملت فلسطین و حامیان آن ایجاد ائتلاف منطقه‌ای مبتنی بر مقاومت و به خصوص مقاومت نظامی در برابر تهدیدهای استراتژیکی است که آمریکا و رژیم صهیونیستی ایجاد کرده‌اند.

به گزارش المیادین، «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در نشست دبیران کل گروه‌های فلسطینی در لبنان که از طریق ویدیو کنفرانس در حال برگزاری است در
گفت: «ما امروز گرد هم آمدیم تا بگوییم مردم فلسطین در داخل و خارج متحد خواهند ماند».

او افزود: «ما در حال گذر از یک مرحله بی سابقه خطرناک هستیم  که دارای ماهیت تهدید استراتژیک برای آرمان‌های فلسطینی و همچنین برای منطقه است».

رئیس دفتر سیاسی حماس تاکید کرد که معامله قرن و برنامه‌های حاصل از آن دستیابی به اهداف خطرناکی را دنبال می‌کند که هدف نخست آن ضربه زدن به ارکان مسئله فلسطین است.

 هنیه گفت: «طرح ‌های آمریکا از معامله قرن تا اشغال کرانه باختری و سازش با رژیم صهیونیستی همگی به فراموشی سپردن تاریخ و جغرافیاست».

او افزود: «ما وارد مرحله گفت‌وگوی جدی شدیم به گونه‌ای که مسئله فلسطین را از رکود و بن بست قبلی به بررسی پیش بینی یک تهدید استراتژیک برای آن منتقل کردیم».

هنیه گفت: «هیچ کسی، هر کسی می‌خواهد باشد، نمی تواند حقوق ثابت ما را زیر پا گذارد و معادلاتی را بسازد، بلکه این ما هستیم که معادله را می‌سازیم».

رئیس دفتر سیاسی حماس  تاکید کرد: «گزینه ما مقاومت فراگیر است و غزه توانست در اوج محاصره نظریه بازدارندگی در برابر دشمن را اتخاذ کند».

او نخستین قدم را ساماندهی وحدت ملی فلسطین خواند و گفت: «موضع یکپارچه فلسطینی‌ها راه حل اساسی در برابر نقشه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی است».

هنیه افزود: «گام دوم مقاومت با همه اشکال مردمی، سیاسی، قانونی و غیره و در راس آن مقاومت نظامی است».

رئیس دفتر سیاسی حماس گام سوم را ایجاد ائتلافی قوی در منطقه مبتنی بر راهبرد مقاومت و حمایت از مسئله فلسطین دانست.

رئیس دفتر سیاسی حماس خطاب به اسرای فلسطینی هم گفت: «مقاومت ما که توانسته است پیش از این با همه راه‌ها، اسرای فلسطینی را آزاد کند، امروز هم قول می‌دهد که شما را از بند رژیم صهیونیستی آزاد کند».

او اردوگاه‌های آوارگان فلسطین در لبنان را هم دژ مقاومت و کلید بازگشت توصیف کرد و گفت: «آنها همچنان عامل ثبات و وحدت هستند».

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر