هشدار مجارستان به اروپا درباره جنگ مستقیم با روسیه ناتو: گرینلند برای استقرار نیرو‌های نظامی بیشتر آمریکا آماده است موضع‌گیری وزیر خارجه لبنان علیه حزب الله: حزب الله باید خلع سلاح و منحل شود گفت‌وگوی واشنگتن و کاراکاس برای صادرات نفت ونزوئلا رئیس جمهوری موقت ونزوئلا: حمله وحشیانه آمریکا، نقض حقوق بین‌الملل بود رسانه عبری: حماس صفوف نظامی خود را ترمیم کرده است وزیر خارجه ونزوئلا: از درخواست روسیه برای آزادی مادورو سپاسگزاریم پیام مکتوب عراقچی به فؤاد حسین غیبت سوال برانگیز ونس در کنفرانس خبری اعلام بازداشت مادورو حاکم شارجه امارات خود را نواده امام علی علیه السلام خواند رودریگز به‌عنوان رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا سوگند یاد کرد نتانیاهو از طریق پوتین به ایران پیام داد: قصد حمله نداریم ایروانی: آمریکا ریاکارانه و با ریختن اشک تمساح مدعی حمایت از مردم ایران است انتقال تعدادی از زندانیان ایرانی از عراق به کشور در اولین دادگاه؛ مادورو و همسرش اتهامات آمریکا را رد کردند/ دادگاه بعدی ۲۶ اسفند

طرح ویژه الحشد الشعبی عراق برای مراسم اربعین حسینی (ع)

سازمان الحشد الشعبی عراق از تدوین یک طرح ویژه برای برگزاری مراسم اربعین حسینی (ع) در کربلای معلی و آمادگی برای اجرای آن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۸ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 06
کد خبر: ۵۷۸۹۸

به گزارش راهبرد معاصر تیپ ۲۶ سازمان الحشد الشعبی عراق از طرح زودهنگام خود به منظور تدارک مراسم اربعین حسینی (ع) با استفاده از پهپاد و فراخوان برای آماده‌باش ۵ هزار نیروی ذخیره خبر داد.

 

این تیپ طی بیانیه‌ای که نسخه‌ای از آن در پایگاه خبری «المعلومه» منتشر شد، اعلام کرد: یک طرح ویژه زودهنگام برای تدارک مراسم اربعین حسینی (ع) تدوین کرده است که شامل بخش‌های خدمات، امنیت، پزشکی و بهداشتی و سایر امور با هماهنگی طرف‌های رسمی است.

 

در این بیانیه آمده است: فرماندهی این تیپ شرایط استثنایی ویژه این کشور در سایه همه‌گیری کرونا را بررسی کرده و طرحی متفاوت از طرح‌های سال پیش ارائه کرده است که شامل فراخواندن پنج هزار نیروی ذخیره برای تامین امنیت ورودی‌های شمالی، شرقی و جنوبی شهر کربلای مقدس است.

 

در ادامه این بیانیه آمده است که تیپ ۲۶ سازمان الحشد الشعبی از بعد امنیتی کاملا برای اجرای این طرح آمادگی دارد و دارای پهپادهایی است که می‌توانند کربلا را پوشش دهند و برای نخستین‌بار به خدمت گرفته می‌شوند و وظیفه نظارت امنیتی و پیگیری حرکت و آمد و شد زائران حسینی (ع) و خودروها و ... را برعهده خواهند گرفت.

 

در پایان این بیانیه آمده است که مراسم امسال با سالهای پیش متفاوت است و این تیپ بها داشتن تجربه‌های لازم برای انجام این مراسم ازز کلیه زائران عزیز می‌خواهد که به ضوابط و اقدامات پیشگیرانه بهداشتی پایبند باشند.

 

۲۰ صفر هر سال مراسم اربعین شهادت حضرت امام حسین (ع) و یاران باوفای ایشان در کربلا با حضور میلیون‌ها زائر داخلی و خارجی برگزار می‌شود. مرزهای عراق هر ساله در آستانه این روز، مملو از زائرانی است که از کشورهای مختلف جهان به سوی کربلا حرکت می‌کنند. زائران عراقی نیز با پای پیاده از شهرهای مختلف این کشور به سوی مرقد امام حسین (ع)، حرکت می‌کنند. اما امسال شیوع ویروس کرونا بسیاری از برنامه‌های فرهنگی و مذهبی از جمله پیاده‌روی اربعین را تحت تاثیر قرار می‌دهد و این احتمال وجود دارد که تنها برای زائران ساکن عراق این مراسم برگزار شود.

 

پیش‌تر «حسین ذوالفقاری» معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری با حضور خبرنگاران گفت: مقامات عراقی تا این لحظه اعلام کرده‌اند بنا دارند امسال از خارج از عراق زائر نداشته باشند.

کلمات کلیدی: حشد الشعبی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار