هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره ابتلای هفتگی به کرونا در اروپا-راهبرد معاصر
بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت

هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره ابتلای هفتگی به کرونا در اروپا

پارسینه: سازمان جهانی بهداشت: موراد ابتلای هفتگی به کرونا در اروپا از موج نخست فراتر رفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 18
کد خبر: ۵۹۴۲۸

به گزارش راهبرد معاصر, سازمان جهانی بهداشت هشدار داده است که هم اکنون شمار ابتلا‌های هفتگی به ویروس جدید کرونا در اروپا از ماه مارس نیز فراتر رفته است.

 

دکتر هانس کلوگه، مسئول بخش اروپایی سازمان جهانی بهداشت گفت: «شرایط بسیار جدی‌ای را پیش رو داریم.»

 

هفته گذشته شمار موارد ابتلا به کووید-۱۹ در طول یک هفته در اروپا به رقم ۳۰۰ هزار نفر رسید، این در حالی است که در اواخر بهار و در زمان اوج گرفتن شیوع ویروس کرونا در اروپا این رقم ۲۶۴ هزار و ۶۷۵ مورد ابتلا بود.

 

بیش از نیمی از کشور‌های اروپایی طی دو هفته گذشته افزایش بیش از ۱۰ درصدی موارد ابتلا را ثبت کرده‌اند. از این تعداد، هفت کشور شمار موارد تازه ابتلا به ویروس کرونا را دو برابر بیش از هفته‌های پیش از آن گزارش کرده‌اند.


سازمان جهانی بهداشت: زنگ خطر در اروپا به صدا درآمد

آقای گلوکه گفت: «در بهار و اوایل تابستان، توانستیم تاثیر اقدام‌های سختگیرانه قرنطینه را مشاهده کنیم. تلاش‌ها وفداکاری‌های ما نتیجه داد. در ماه ژوئن موارد ابتلا به کمترین حد خود رسید. با این حال شمار موارد ابتلا به ویروس کرونا در ماه سپتامبر باید به‌عنوان زنگ خطر برای همه ما تلقی شود.»

 

طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت تاکنون در اروپا ۴ میلیون و ۸۹۳ هزار و ۶۱۴ مورد ابتلا به کرونا ثبت شده است و از این تعداد نیز ۲۲۶ هزار و ۵۲۴ نفر جان باخته‌اند. از سوی دیگر این بیماری تاثیرات زیادی روی سلامت روان، اقتصاد، معیشت و جامعه گذاشته است.

 

سازمان جهانی بهداشت همچنین انسجام منطقه‌ای در تلاش‌ها برای مقابله با کووید-۱۹ و یک بسیج جمعی مضاعف از سوی تمام کشور‌های عضو اتحادیه اروپا خواستار شد.

 

این سازمان همچنین درباره خستگی ناشی از مقابله با بیماری کووید هشدار دارد و گفت که این خستگی در کشور‌های سراسر اروپا گزارش می‌شود.

 

آقای گلوله گفت: «خستگی پاسخی طبیعی و قابل پیش‌بینی به یک بحران بهداشت عمومی طولانی مدت است.»

 

وی در عین حال تاکید کرد که کشور‌های اروپایی باید با خستگی کووید-۱۹ مقابله کنند چراکه شهروندان مخصوصا جوانان از اقدام‌هایی مانند رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و قرنطینه برای مقابله با شیوع ویروس کشنده خسته و ناامید می‌شوند.

ارسال نظر