تاثیر قطعی معدل دوره یازدهم و دوازدهم دانش آموزان در نتیجه نهایی کنکور تصویب شد وکیل پخشان عزیزی: دیوان عالی کشور با درخواست توقف اجرای حکم پخشان عزیزی موافقت کرد انتشار نتایج اجرای مصوبه سیاست‌های سنجش و پذیرش تراژدی پرندگان در خوزستان / قتل‌عام هزاران پرنده با دانه سمی سارقان زن تلفن همراه را شناسایی کنید + عکس سارق توقیف چهار تریلی زباله در دماوند مدارس ابتدایی استان همدان فردا غیرحضوری شد تایید شیوع ویروس مرگبار ماربورگ در تانزانیا مدارس کرمانشاه فردا غیرحضوری است/ تعطیلی ادارات در روز‌های پنجشنبه تا پایان بهمن پیکر شهدای مرزبانی پس از ۱۶ سال به کشور بازگشت پسر قاضی مقیسه: قاتل منافق به بهانه عمل جراحی، برای آموزش ترور رفته بود پرونده کودک بوکانی به صورت ویژه رسیدگی می‌شود | متهمان روانه زندان شدند اعمال محدودیت ترافیکی در راه‌های شمال تأثیر پایه‌های یازدهم و دوازدهم در کنکور قطعی ماند تعیین تکلیف «تاثیر معدل در کنکور» /تاثیر معدل دوره دهم در آزمون حذف شد

هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره ابتلای هفتگی به کرونا در اروپا

پارسینه: سازمان جهانی بهداشت: موراد ابتلای هفتگی به کرونا در اروپا از موج نخست فراتر رفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 18
کد خبر: ۵۹۴۲۸

به گزارش راهبرد معاصر, سازمان جهانی بهداشت هشدار داده است که هم اکنون شمار ابتلا‌های هفتگی به ویروس جدید کرونا در اروپا از ماه مارس نیز فراتر رفته است.

 

دکتر هانس کلوگه، مسئول بخش اروپایی سازمان جهانی بهداشت گفت: «شرایط بسیار جدی‌ای را پیش رو داریم.»

 

هفته گذشته شمار موارد ابتلا به کووید-۱۹ در طول یک هفته در اروپا به رقم ۳۰۰ هزار نفر رسید، این در حالی است که در اواخر بهار و در زمان اوج گرفتن شیوع ویروس کرونا در اروپا این رقم ۲۶۴ هزار و ۶۷۵ مورد ابتلا بود.

 

بیش از نیمی از کشور‌های اروپایی طی دو هفته گذشته افزایش بیش از ۱۰ درصدی موارد ابتلا را ثبت کرده‌اند. از این تعداد، هفت کشور شمار موارد تازه ابتلا به ویروس کرونا را دو برابر بیش از هفته‌های پیش از آن گزارش کرده‌اند.


سازمان جهانی بهداشت: زنگ خطر در اروپا به صدا درآمد

آقای گلوکه گفت: «در بهار و اوایل تابستان، توانستیم تاثیر اقدام‌های سختگیرانه قرنطینه را مشاهده کنیم. تلاش‌ها وفداکاری‌های ما نتیجه داد. در ماه ژوئن موارد ابتلا به کمترین حد خود رسید. با این حال شمار موارد ابتلا به ویروس کرونا در ماه سپتامبر باید به‌عنوان زنگ خطر برای همه ما تلقی شود.»

 

طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت تاکنون در اروپا ۴ میلیون و ۸۹۳ هزار و ۶۱۴ مورد ابتلا به کرونا ثبت شده است و از این تعداد نیز ۲۲۶ هزار و ۵۲۴ نفر جان باخته‌اند. از سوی دیگر این بیماری تاثیرات زیادی روی سلامت روان، اقتصاد، معیشت و جامعه گذاشته است.

 

سازمان جهانی بهداشت همچنین انسجام منطقه‌ای در تلاش‌ها برای مقابله با کووید-۱۹ و یک بسیج جمعی مضاعف از سوی تمام کشور‌های عضو اتحادیه اروپا خواستار شد.

 

این سازمان همچنین درباره خستگی ناشی از مقابله با بیماری کووید هشدار دارد و گفت که این خستگی در کشور‌های سراسر اروپا گزارش می‌شود.

 

آقای گلوله گفت: «خستگی پاسخی طبیعی و قابل پیش‌بینی به یک بحران بهداشت عمومی طولانی مدت است.»

 

وی در عین حال تاکید کرد که کشور‌های اروپایی باید با خستگی کووید-۱۹ مقابله کنند چراکه شهروندان مخصوصا جوانان از اقدام‌هایی مانند رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و قرنطینه برای مقابله با شیوع ویروس کشنده خسته و ناامید می‌شوند.

ارسال نظر