هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره ابتلای هفتگی به کرونا در اروپا-راهبرد معاصر
آزار پرنده در حال انقراض در سواحل جنوبی توسط چند ماهیگیر + ویدئو توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات

هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره ابتلای هفتگی به کرونا در اروپا

پارسینه: سازمان جهانی بهداشت: موراد ابتلای هفتگی به کرونا در اروپا از موج نخست فراتر رفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 18
کد خبر: ۵۹۴۲۸

به گزارش راهبرد معاصر, سازمان جهانی بهداشت هشدار داده است که هم اکنون شمار ابتلا‌های هفتگی به ویروس جدید کرونا در اروپا از ماه مارس نیز فراتر رفته است.

 

دکتر هانس کلوگه، مسئول بخش اروپایی سازمان جهانی بهداشت گفت: «شرایط بسیار جدی‌ای را پیش رو داریم.»

 

هفته گذشته شمار موارد ابتلا به کووید-۱۹ در طول یک هفته در اروپا به رقم ۳۰۰ هزار نفر رسید، این در حالی است که در اواخر بهار و در زمان اوج گرفتن شیوع ویروس کرونا در اروپا این رقم ۲۶۴ هزار و ۶۷۵ مورد ابتلا بود.

 

بیش از نیمی از کشور‌های اروپایی طی دو هفته گذشته افزایش بیش از ۱۰ درصدی موارد ابتلا را ثبت کرده‌اند. از این تعداد، هفت کشور شمار موارد تازه ابتلا به ویروس کرونا را دو برابر بیش از هفته‌های پیش از آن گزارش کرده‌اند.


سازمان جهانی بهداشت: زنگ خطر در اروپا به صدا درآمد

آقای گلوکه گفت: «در بهار و اوایل تابستان، توانستیم تاثیر اقدام‌های سختگیرانه قرنطینه را مشاهده کنیم. تلاش‌ها وفداکاری‌های ما نتیجه داد. در ماه ژوئن موارد ابتلا به کمترین حد خود رسید. با این حال شمار موارد ابتلا به ویروس کرونا در ماه سپتامبر باید به‌عنوان زنگ خطر برای همه ما تلقی شود.»

 

طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت تاکنون در اروپا ۴ میلیون و ۸۹۳ هزار و ۶۱۴ مورد ابتلا به کرونا ثبت شده است و از این تعداد نیز ۲۲۶ هزار و ۵۲۴ نفر جان باخته‌اند. از سوی دیگر این بیماری تاثیرات زیادی روی سلامت روان، اقتصاد، معیشت و جامعه گذاشته است.

 

سازمان جهانی بهداشت همچنین انسجام منطقه‌ای در تلاش‌ها برای مقابله با کووید-۱۹ و یک بسیج جمعی مضاعف از سوی تمام کشور‌های عضو اتحادیه اروپا خواستار شد.

 

این سازمان همچنین درباره خستگی ناشی از مقابله با بیماری کووید هشدار دارد و گفت که این خستگی در کشور‌های سراسر اروپا گزارش می‌شود.

 

آقای گلوله گفت: «خستگی پاسخی طبیعی و قابل پیش‌بینی به یک بحران بهداشت عمومی طولانی مدت است.»

 

وی در عین حال تاکید کرد که کشور‌های اروپایی باید با خستگی کووید-۱۹ مقابله کنند چراکه شهروندان مخصوصا جوانان از اقدام‌هایی مانند رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و قرنطینه برای مقابله با شیوع ویروس کشنده خسته و ناامید می‌شوند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده