یک طرفه شدن چالوس و آزادراه تهران شمال تا اطلاع بعدی آموزش و پرورش: مدارس اصفهان شنبه ۶ دی تعطیل نیست ایرانی‌ها ۸ برابر بیشتر از مردم جهان می‌سوزند! مقصر اصلی آلودگی هوا؛ نیروگاه‌، خودرو، موتورسیکلت‌ یا سوخت بی‌کیفیت؟ تردد روان در محورهای شمالی کشور ورود سامانه بارشی به کشور از یکشنبه هوای پایتخت «ناسالم برای گروه‌های حساس» جزئیات بازداشت مدیران معدن طبس در زمان حادثه فیش خرید دو بطری آب معدنی، باند سارقان مسلح را لو داد آیین‌نامه اجرایی ارتقاء رتبه‌بندی معلمان به تصویب دولت رسید  آغاز ثبت نام آزمون زبان دانشگاه آزاد جاده کندوان پس از ۳ روز بازگشایی شد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس و دانشگاه‌های اصفهان فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد  مدارس تهران فردا چهارشنبه ۳ دی تعطیل شد / جزئیات طرح زوج و فرد

تکذیب واگذاری مهدهای کودک به وزارت آموزش و پرورش

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: مهدهای کودک هنوز به وزارت آموزش و پرورش واگذار نشده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۶ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 18
کد خبر: ۵۹۵۰۹

به گزارش راهبرد معاصر حبیب الله مسعودی فرید معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره وضعیت مهدهای کودک گفت: فرمایشات مقام معظم رهبری مثل همیشه کلیدی و راهگشا بود و تأکید بر کارکرد آموزشی و پرورشی مهدهای کودک که همواره بسیار مهم است.

 

وی با تأکید بر اینکه باید یک دستگاه و یک سازمان متولی مهدهای کودک در کشور باشد، توضیح داد: اینکه یک سازمان مجوز برای مهدها صادر کند و دستگاه دیگر محتوا را روش خوبی نیست چراکه باید صفر تا صد مهدها به یک سازمان و دستگاه سپرده شود و این فرایند می‌توانند موثر باشد.

 

فرید ضمن اعلام آمادگی کامل سازمان بهزیستی برای تعیین تکلیف مهدهای کودک افزود: کاملاً آماده هستیم تا دوستان ما در شورای عالی انقلاب فرهنگی یا هر جای دیگری از صفر تا صد امور مهدهای کودک را به یک نهاد مشخص بسپارند و به این ترتیب اختلاف نظرها برطرف خواهد شد.

 

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ضمن تکذیب صحبت‌های وزیر آموزش و پرورش مبنی بر واگذاری مهدهای کودک به این وزارتخانه گفت: در این زمینه هنوز مصوبه‌ای وجود ندارد و هنوز تکلیف واگذای این مهدها مشخص نیست و قرار است به زودی در مجلس شورای اسلامی و دولت این موضوع تعیین تکیلف شود و سازمان بهزیستی همچنان در ارتباط با صدور مجوز و نظارت بر مهدها وظفیه دارد.

 

همشهری

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار