سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

آذربایجان: شهر «جبرائیل» را تصرف کردیم/ ارمنستان: تکذیب می‌کنیم

آذربایجان: شهر «جبرائیل» را تصرف کردیم/ ارمنستان: تکذیب می‌کنیم با شدت گرفتن تنش‌ها در قره‌باغ، درحالیکه ارتش جمهوری آذربایجان از تصرف شهر جبرائیل در این منطقه خبر داد، ارمنستان این موضوع را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۶ - ۱۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 04
کد خبر: ۶۱۶۳۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری آناتولی، با شدت گرفتن تنش‌ها در قره‌باغ، ارتش جمهوری آذربایجان دقایقی پیش با صدور بیانیه ای اعلام کرد که شهر جبرائیل در این منطقه که از اهمیت راهبردی برخوردار است را از تصرف ارمنستان خارج کرده است.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، الهام علی‌اف رئیس جمهور آذربایجان نیز با صدور بیانیه ای از آزادسازی شهر جبرائیل واقع در منطقه در قره‌باغ خبر داد.

بر اساس اعلام خبرگزاری اسپوتنیک، تنها چند دقیقه پس از اعلام این خبر، وزارت دفاع ارمنستان با انتشار بیانیه ای تحت کنترل گرفتن شهر جبرائیل توسط ارتش جمهوری آذربایجان را تکذیب کرد.

گفتنی است، چندی پیش جمهوری آذربایجان و ارمنستان در امتداد خط مرزی منطقه مورد مناقشه قره‌باغ مواضع یکدیگر را گلوله باران کردند. به دنبال این حادثه، ارمنستان با اعلام حالت جنگی فراخوان عمومی داد و مردم را به خدمت زیر پرچم فراخواند؛ جمهوری آذربایجان نیز متقابلاً حالت جنگی اعلام کرد.

مناقشه قره باغ پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی از سال ۱۹۸۸ آغاز شد. ریشه اختلاف ایروان و باکو بر سر مسئله ارضی است.

اگرچه میانجیگری‌های روسیه در پنجم آوریل سال ۲۰۱۸ میلادی میلادی به درگیری خونبار نظامیان دو کشور جمهوری آذربایجان و ارمنستان در منطقه مورد مناقشه قره باغ خاتمه داد؛ اما هر دو کشور در این باره ادعاهایی را مطرح می‌کنند.

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار