عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا

توافق اردن و رژیم صهیونیستی برای انجام پرواز‌های تجاری

خطوط هوایی اردن و رژیم صهیونیستی توافقنامه استفاده از آسمان یکدیگر برای انجام پرواز‌های تجاری را امضا کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۱۷ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 08
کد خبر: ۶۲۲۱۲

به گزارش راهبرد معاصر «حسن کعبیه» سخنگوی رسانه‌ای عربی رژیم صهیونیستی امروز (پنجشنبه) از توافق جدید این رژیم با اردن در ارتباط با خطوط پروازی پس از چند سال مذاکره خبر داد.

 

او اعلام کرد: برای نخستین بار تل‌آویو و اَمان توافقی تاریخی درباره گذر پرواز‌های تجاری از حریم هوایی اردن و اسرائیل (سرزمین‌های اشغالی) امضا کردند.

 

گفته شده امضای این توافق، زمان پرواز‌های هوایی میان سرزمین‌های اشغالی با کشور‌های حاشیه خلیج فارس، آسیا و خاور دور از طرفی و پرواز‌ها میان اروپا و آمریکا شمالی را از طرفی دیگر کوتاه‌تر خواهد کرد. همچنین فراهم کردن سوخت آسان‌تر خواهد شد و نرخ پرواز‌ها کاهش می‌یابد.

 

روند این گونه توافقات پس از امضای توافقنامه صلح و عادی سازی روابط میان امارات و رژیم صهیونیستی و موافقت عربستان سعودی با عبور پرواز‌های تل‌آویو از حریم هوایی ریاض سرعت گرفته است.

 

این در حالی است که خبرگزاری رسمی اردن «پترا» تا به این لحظه (انتشار خبر)، این اعلام را تأ‌یید نکرده است.

ارسال نظر