تکذیب یک آگهی توسط سفارت روسیه در ایران ترامپ: اگر رئیس‌جمهور نمی‌شدم، جنگ جهانی سوم رخ می‌داد اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند

بایدن: باخت من، تنها با حیله‌گری در انتخابات ممکن است

نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت تنها راهی که می‌تواند در انتخابات به دونالد ترامپ ببازد، از طریق حیله‌گری در مراکز رأی‌گیری است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 11
کد خبر: ۶۲۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از آسوشیتدپرس، جو بایدن در کارزار انتخاباتی خود در "ایری"، پنسیلوانیا، گفت: ماجرا از این قرار است، باید اطمینان حاصل کنید که رأی می‌دهید، به این خاطر که تنها راهی که ما این انتخابات را می‌بازیم، از طریق حیله‌گری مربوط به ایستگاه‌های رأی‌گیری است.

بایدن قبل از ترک ایالت، به خبرنگاران گفت که اظهارات او "اندکی از زمینه خارج شده" و افزود که "من نتایج انتخابات را خواهم پذیرفت".

بایدن پیش‌تر گفته بود که تنها و بزرگ‌ترین نگرانی او این است که ترامپ سعی داشته باشد پیروزی را "بدزدد". کارزار او صدها وکیل و داوطلب را به استخدام درآورده تا از هرج و مرج در روز انتخابات جلوگیری کند.

کارزار ترامپ نیز بایدن را به دروغ‌گویی و ترس‌پراکنی متهم کرده است.

ترامپ خود مکرراً رأی‌گیری پستی را که امسال انتظار می‌رود به خاطر همه‌گیری کووید ۱۹ به سطح رکورد برسد، بدنام کرده است.

وی روز شنبه در توییتر خود مقاله‌های خبری در رابطه با مثال‌های متعدد تقلب در برگه‌های رأی یا اشتباه در چاپ و ارسال برگه‌های رأی از طریق پست، را بازنشر داد.

اتهامات رقابتی، این نگرانی را ایجاد کرده که هیچ یک از طرفین شکست خود در نوامبر را نپذیرند و ترامپ نیز در این رابطه که آیا شکست را خواهد پذیرفت یا خیر، محتاطانه عمل کرده است.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار