عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

یک درد دیگر به علائم کرونا اضافه شد

کمردرد شایع‌ترین و جدیدترین علامت ابتلا به کرونا است و مبتلایان با استفاده از استامینوفن می‌توانند این درد را تسکین دهند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 18
کد خبر: ۶۳۴۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسن محمدی فوق تخصص کنترل و درمان درد افزود: این روز‌ها کمردرد نیز به علایم ابتلا به کرونا اضافه شده و بسیاری از مبتلایان از کمردرد رنج می‌برند.

 

وی با بیان اینکه افراد مبتلا به کرونا باید از مصرف آسپرین خودداری کنند، زیرا به علت ویروسی بودن ماهیت بیماری منجر به عوارض خطرناکی می‌شود، اظهار داشت: استراحت مطلق و استفاده از استامینوفن می‌تواند این عارضه را تسکین دهد.

 

این فوق تخصص کلینیک درد پردیس با بیان اینکه ۸۰ درصد مردم در طول زندگی یکبار کمردرد را تجربه می‌کنند، ادامه داد: امروزه کمردرد شایع‌ترین علت مراجعه مردم به مراکز پزشکی است و این عارضه رو به افزایش بوده و باید اطلاع رسانی‌های لازم برای پیشگیری از ابتلا به آن گسترده‌تر شود.

 

محمدی ادامه داد: بیشتر کمردرد‌ها حاصل یک جراحت هستند و آسیب‌هایی مانند رگ به رگ شدن با پیچ خوردن عضله، کشیدگی ناشی از یک حرکت ناگهانی یا ساختار غلط بدن در هنگام بلند کردن یک جسم سنگین همه می‌توانند باعث ایجاد آن شوند.

 

وی تصریح کرد: درمان کمردرد با روش‌های متعدد انجام می‌گیرد که باید تغییر سبک زندگی باید مدنظر قرار گیرد، فرد وزن خود را کاهش دهد، نشستن و برخاستن و یا نحوه بلند کردن اجسام توسط آن به صورت صحیح انجام شود و فیزیوتراپی نیز مهم است و اگر استفاده از دارو‌های مسکن بی‌جا و خودسرانه باشد مشکلات کلیوی، گوارشی و حتی خونریزی در فرد ایجاد می‌شود.

 

این پزشک گفت: افراد در طول روز باید انحنا‌های طبیعی ستون فقرات خود را در حالت متعادل حفظ کرده، وزن خود را متناسب کنند، زیرا اضافه وزن می‌تواند سبب کشیدگی مدام عضلات پشتی همچنین ضعف عضلات جدار شکم شود.

 

وی افزود: برای مدت طولانی از حفظ یک وضعیت ثابت بپرهیزید، زیرا عدم فعالیت سبب سفتی عضلانت می‌شود، ورزش می‌تواند عضلات و ستون فقرات را سالم نگه دارد و از برداشتن اجسام سنگین خوداری کرده و هنگام راه رفتن تعادل ستون فقرات خود را حفظ و سر خود را بالا نگهدارید.

 

محمدی تصریح کرد: در صورتی از طریق این روش‌ها درد بهبودی نیابد و درمان نشود، باید به کلینیک‌های درد مراجعه و از راهکار‌های مانند ازن درمانی، تزریق ژل و لیزر یا جراحی استفاده شود.

ارسال نظر