کدام داروها باعث ریزش مو می شوند؟-راهبرد معاصر
گاردین: نوشیدن و سرو مشروبات الکلی در جام جهانی ۲۰۳۴ عربستان ممنوع خواهد بود آخرین رده‌بندی فیفا در سال ۲۰۲۴/ ایران هجدهم دنیا و دوم آسیا ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی تداوم سیر صعودی نرخ بهره بین بانکی + جدول تصویب توافق‌نامه تجارت آزاد با ایران در سنای قزاقستان هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور دستور شناسایی مشترکانی که از ماینر استفاه می‌کنند صادر شد نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند طلای جهانی به زمین خورد!  متهمان ناآرامی در بیمارستان شهید جلیل یاسوج دستگیر شدند واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات

کدام داروها باعث ریزش مو می شوند؟

مصرف برخی دارو‌ها باعث ریزش مو می‌شوند که این مشکل گاهی موقتی و گاهی مادام العمر خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۰۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 30
کد خبر: ۶۴۸۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ ریزش مو یا آلوپسی، بیماری است که ممکن است همه مردان و زنان در زندگی خود به دلیل وجود برخی مشکلات مربوط به سلامتی، ژنتیک و دارو‌ها از آن رنج ببرند. این در حالی است که برخی از اشکال ریزش مو موقتی و برخی دیگر مانند طاسی مادام العمر هستند.

 

در برخی موارد ریزش مو ناشی از عوارض جانبی شایع بسیاری از دارو‌هاست. بیشتر اوقات، این دارو‌ها فقط باعث ریزش موی موقتی می‌شوند که به محض سازگاری بدن انسان با دارو یا قطع مصرف آن، از بین می‌روند؛ به گونه‌ای که این دارو‌ها خود به فولیکول‌های مو آسیب می‌رسانند و در مراحل مختلف رشد آن را مختل می‌کنند.


1- آنتی بیوتیک‌ها


آنتی بیوتیک‌های تجویز شده به دلیل مصرف مقادیر زیادی ویتامین B و هموگلوبین، باعث اختلال در رشد مو و نازکی موقت آن شوند.

 

وقتی هموگلوبین خیلی کم باشد، بدن دچار کم خونی می شود که به دنبال آن شاهد ریزش موی خود خواهید بود. سطح طبیعی ویتامین B نیز برای حفظ سلامت مو لازم است.

 

2- دارو‌های ضد قارچ


دارو‌های ضد قارچ در برخی از افراد با ریزش مو ارتباط دارند. این دارو‌ها یکی از روش‌های درمانی است که در گذشته باعث بروز آلوپسی می‌شدند.

 

دارو‌های ضد انعقاد خون


دارو‌های ضد انعقاد خون مانند هپارین و وارفارین برای رقیق سازی، جلوگیری از لخته شدن خون و کاهش برخی از مشکلات سلامتی در افراد مبتلا به بیماری قلبی استفاده می‌شوند؛ این دارو‌ها پس از حدود سه ماه مصرف می‌توانند باعث ریزش مو شوند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار