قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

روزانه 7.5 میلیون لیتر سوخت، از مرزهای شرقی قاچاق می شود

دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان و بلوچستان گفت: نیاز سیستان و بلوچستان به نفت روزانه سه میلیون و 600 لیتر است که بر اساس برآوردهای انجام شده روزانه حدود هفت و نیم تا هشت میلیون لیتر سوخت از مرزهای استان قاچاق می شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 14
کد خبر: ۶۷۰۰

به گزارش راهبرد معاصر ، مجید محبی در جمع خبرنگاران افزود: برای مقابله با قاچاق سوخت افزون بر 35 مرکز دپوی سوخت در زاهدان شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شدند.

دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان در ادامه اظهار کرد: برای جلوگیری از تخلفات تعاونی های مرزنشین در زمینه قاچاق سوخت با لایحه جدید، سوخت این قشر از طریق مزایده به فروش می رسد تا عواید آن به طور کامل و در کمترین زمان به حساب 85 هزار خانوارمرزنشین سیستان و بلوچستان واریز شود.

 

وی تاکید کرد: افزون بر 165 هزار کارت سوخت مهاجر در راستای مبارزه با قاچاق سوخت در 11 ماه امسال در این استان شناسایی و باطل شده است.

 

محبی تصریح کرد: 85 درصد سوختی که از مرزهای سیستان و بلوچستان قاچاق می‌شود و از دیگر استانهای کشور با استفاده از بارنامه جعلی به این استان وارد می شوند. فرآورده های نفتی از استان های دیگر نظیر اصفهان و تهران وارد این استان می‌شود که در این رابطه چهار پرونده اصلی و مهم در دستگاه قضایی درحال رسیدگی است.

 

وی ادامه داد: 13 میلیون و 970 هزار و 278 لیتر سوخت قاچاق در 11 ماه امسال در سیستان و بلوچستان توسط نیروهای انتظامی و مرزبانی کشف شده که نسبت به مدت مشابه پارسال با هشت میلیون و 463 هزار و 321 لیتر حدود 62 درصد افزایش داشته است.

 

دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان و بلوچستان بیان کرد: با راه اندازی سامانه بر روی شبکه حمل و نقل افزون بر 300 نفت کش قاچاق توقیف شدند.

 

دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان و بلوچستان افزود: سهمیه سوخت (نفت گاز) مرزنشینان این استان ماهانه 105 میلیون لیتر است که به دلیل برخی مشکلات هنوز رقم واقعی تحویل داده نشده است.

 

وی با اشاره به اهمیت فرهنگ سازی برای جلوگیری از قاچاق سوخت گفت: برخی رانندگان ماشین های سنگین برای استفاده از سهمیه سوخت با استفاده نکردن از خودرو تنها از طریق کارت سوخت اقدام به درآمد زایی برای خود می‌کنند به طوریکه تنها در سراوان 2 هزار و 750 ماشین سنگین دپو شده است.

 

محبی ادامه داد: هم اینک حدود 80 درصد ماشین های سنگین سیستان و بلوچستان برای استفاده کارت سوخت پارک هستند در حالیکه اگر این خودروها به چرخه واقعی وارد شوند می توانند برای توسعه و اشتغال منطقه سودمند باشند.

 

وی با بیان اینکه تاکنون 13 هزار ماشین سنگین در سیستان و بلوچستان ثبت سامانه شده اند گفت: ضروریست علاوه بر همت مسئولان برای رفع مشکلات در حوزه قاچاق سوخت، مردم نیز برای توسعه و رونق استان از ظرفیت های موجود استفاده کنند.

 

دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان و بلوچستان مبارزه با قاچاق سوخت و دام را از اولویت های این نهاد برشمرد و گفت: 2هزار و 725 راس دام قاچاق در 11 ماه نخست امسال در استان کشف شده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار