رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

دیدار مخفیانه نتانیاهو با محمد بن سلمان در عربستان

دیدار مخفیانه نتانیاهو با محمد بن سلمان در عربستان رسانه‌های رژیم صهیونیستی فاش کردند نخست‌وزیر این رژیم روز یکشنبه به طور مخفیانه به عربستان رفته و با ولیعهد این کشور دیدار کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۴ - ۰۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 23
کد خبر: ۶۷۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  شبکه ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی فاش کرد که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم روز گذشته سفری مخفیانه به عربستان سعودی داشته است. این شبکه به نقل از یک منبع صهیونیست آورده است که نتانیاهو به شهر نئوم سفر کرده است.


بر اساس این گزارش، نتانیاهو پس از سفر به عربستان سعودی دیداری سه جانبه با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان و مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا داشته است؛ دیداری که در شهر نئوم برگزار شده است. این دیدار سه جانبه قریب به ۵ ساعت به طول انجامیده است.

 

در همین راستا، باراک رافید، خبرنگار صهیونیست نیز تاکید کرد که یوسی کوهن، رئیس سازمان موساد هم نتانیاهو را در این سفر همراهی کرده است. در همین حال، رادیو رژیم صهیونیستی هم اعلام کرده که نتانیاهو دیروز یکشنبه به عربستان سفر کرده است.

 

سفر مخفیانه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به عربستان سعودی و دیدارش با بن سلمان درحالی است که پیشتر گزارش‌های متعددی پیرامون قصد ریاض برای علنی سازیِ قریب‌الوقوع روابط خود با تل آویو منتشر شده بود.

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار