گفت‌وگوی واشنگتن و کاراکاس برای صادرات نفت ونزوئلا رئیس جمهوری موقت ونزوئلا: حمله وحشیانه آمریکا، نقض حقوق بین‌الملل بود رسانه عبری: حماس صفوف نظامی خود را ترمیم کرده است وزیر خارجه ونزوئلا: از درخواست روسیه برای آزادی مادورو سپاسگزاریم پیام مکتوب عراقچی به فؤاد حسین غیبت سوال برانگیز ونس در کنفرانس خبری اعلام بازداشت مادورو حاکم شارجه امارات خود را نواده امام علی علیه السلام خواند رودریگز به‌عنوان رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا سوگند یاد کرد نتانیاهو از طریق پوتین به ایران پیام داد: قصد حمله نداریم ایروانی: آمریکا ریاکارانه و با ریختن اشک تمساح مدعی حمایت از مردم ایران است انتقال تعدادی از زندانیان ایرانی از عراق به کشور در اولین دادگاه؛ مادورو و همسرش اتهامات آمریکا را رد کردند/ دادگاه بعدی ۲۶ اسفند وضعیت اتباع ایرانی در ونزوئلا کنایه تاریخی عضو دفتر رهبری به توییت ایلان ماسک + عکس مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است

بایدن قصد دارد به برجام برگردد

رئیس جمهوری سابق آمریکا با انتقاد از سیاست خارجی دولت ترامپ، گفت: جهان همچنان درباره چگونگی اعتماد به آمریکا در موضوعی چون برجام و توافق پاریس، سوال دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 24
کد خبر: ۶۷۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ ، باراک اوباما در گفت‌وگو با واشنگتن‌پست افزود: جهان هنوز در مورد چگونگی اطمینان و ثبات ایالات متحده در دوران بایدن به عنوان مثال توافق پاریس و توافق ایران سوال خواهد کرد.


وی ادامه داد: خسارت وارد شده است و زمان لازم است تا از آن خارج شویم اما بایدن افراد مناسب را در مناصب قرار می‌دهد.


اوباما همچنین با توجه به گزینه‌های بایدن برای کابینه خود، آنتونی بلینکن را که رئیس جمهوری منتخب به عنوان وزیر خارجه خود برگزیده است، "برجسته" و "یک دیپلمات ماهر ، مورد توجه در سراسر جهان" خواند.


وی خاطرنشان کرد: شما در حال تحقق تیمی هستید که من به آن اطمینان زیادی دارم.


رئیس جمهوری سابق آمریکا در عین حال تصریح کرد: مهم است که به رسمیت شناختن اعتمادی که متحدان ما و جهان به رهبری آمریکا داشتند، در یک شب بازسازی نخواهد شد. آنها از دیدن افرادی چون تونی که در کنفرانس‌های مختلف در سراسر جهان بوده و برای بازگشت رهبری سنتی که ایالات متحده ایفای نقش داشته است، بسیار راحت و خوشحال خواهند شد.


بایدن قصد دارد به زودی پس از روی کار آمدن به توافقنامه آب و هوایی پاریس و توافق هسته‌ای ایران بپیوندند.


اوباما با بیان اینکه به هرحال خساراتی وارد شده است و مدتی طول خواهد کشید تا خود را از آن بیرون آوریم، ابراز امیدواری کرد کابینه بایدن و افرادی که برگزیده شده‌اند، قادر به انجام آن خواهند بود اما ممکن است بلافاصله اتفاق نیفتد./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار