وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

بلومبرگ: دولت ترامپ پنج شرکت چینی و روسی را به دلیل ارتباط با ایران تحریم کرد

شبکه بلومبرگ دقایقی پیش گزارش داد، دولت ترامپ پنج شرکت چینی و روسی را به دلیل ارتباط با ایران تحریم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۶ - ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 25
کد خبر: ۶۸۱۹۰

به گزارش راهبرد معاصر از بلومبرگ، ایالات متحده پنج شرکت در چین و روسیه را به دلیل ادعای توسعه برنامه موشکی ایران تحریم کرد. 

براساس این گزارش، تحریم شده اعمال شده شامل شرکت های چینی (Chengdu Best New Materials Co. Ltd. and Zibo Elim Trade Company Ltd) و شرکت های روسی (Russia-based Nilco Group, Elecon and Aviazapchast) است. 

پیش از این الیون آبرامز نماینده ویژه وزارت امور خارجه آمریکا در امور ایران در موسسه بیروت اعلام کرده بود که وزارت خزانه داری ایالت متحده قصد دارد در هفته های آینده تحریم های اضافی علیه ایران در رابطه با سلاح، سلاح های کشتار جمعی و نقض حقوق بشر اعلام کند. 

وی مدعی شد که سیاست ما تا 20 ژانویه (30دی) یکسان خواهد بود. 

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با توصیف برجام به «بدترین توافق ممکن» و با هدف به راه انداختن کارزار فشار حداکثری علیه ایران، در روز هشتم می ۲۰۱۸ (۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷) از برجام خارج شد.

وی تلاش کرد تا سیاست فشار حداکثری را در قبال ایران اجرا کند اما این سیاست نتیجه‌بخش نبود و جو بایدن نامزد دموکرات ها توانست با پیروزی در انتخابات ۲۰۲۰ رهبری سیاست های امریکا را برعهده بگیرد.

بایدن گفته است اگر ایران به صورت کامل به توافق هسته‌‍‌ای متعهد بماند وی هم مایل به بازگرداندن ایالات متحده به توافق است. در این صورت تهران خواستار کاهش قابل توجه تحریم‌ها و جبران خسارت اقتصادی ناشی از تحریم‌های ایالات متحده خواهد شد.

ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار