به گزارش راهبرد معاصر ، طب سنتی همیشه توصیه هایی درباره مصرف مواد غذایی دارد، اینکه چه غذاهایی را نباید همزمان بخوریم زیرا بسیار خطرناک بوده و ممکن است در مواردی حتی منجر به مرگ شوندو از طرفی چه غذاهایی بهتر است با هم مصرف شوند تا تاثیرشان چند برابر شود.
خوردن هر ماده غذایی که دیرهضم باشد با هر ماده غذایی که سریع هضم است یا دو ماده خوراکی طبیعت سرد یا هر دو گرم میتواند در درازمدت (در صورتی که به طور مکرر و عادتی به مصرف برسند) مسئلهساز شود.
خوردن خربزه با عسل
مصرف عسل و خربزه همزمان به دلیل دیر هضم بودن عسل و زود هضم بودن خربزه برای دستگاه گوارش مشکل ساز و سبب ورم معده می شود و در برخی افراد سبب ایجاد معده درد شدید می شود که برخی به اصطلاح می گوییند معده سفت و مانند سنگ شده است.
البته ممکن است برای یک نفر خوردن عسل و خربزه هیچ مشکلی ایجاد نکند و برای شخص دیگر باعث دلدرد های خیلی شدید و اورژانسی شدن فرد بشود.
کشمش با عسل
کشمش نیز مانند خربزه زود هضم است و مصرف همزمان آن با عسل همان مشکل را به وجود آورده و سبب اختلال در گوارش و گاهی دل درد می شود. همچنین گرم بودن طبع هر دو ماده نیز بر این امر تاثیر می گذارد.
تکرار این موارد در راز مدت سبب اختلال جدی در دستگاه گوارش فرد می شود.