اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

خرید 50 درصد باشگاه فوتبال اسرائیلی توسط یک تاجر اماراتی

خرید 50 درصد باشگاه فوتبال اسرائیلی توسط یک تاجر اماراتی در ادامه خیانت به مردم فلسطین، یک اماراتی از خاندان سلطنتی، ۵۰ درصد نژادپرست ترین باشگاه فوتبال صهیونیستی به نام بیتار قدس را خریداری کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۳ - ۱۷ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 07
کد خبر: ۶۹۶۳۱

به گزارش راهبرد معاصر  "حمد بن خلیفه" آل نهیان از خاندان سلطنتی ۵۰ درصد شرکت بیتار قدس" در سرزمین‌های اشغالی را خریداری کرده است.

این باشگاه فوتبال در حساب کاربری‌اش در توئیتر نوشت: امروز پس از امضای قرارداد شرکت بین "موشی هوگیگ" مدیر باشگاه و "حمد بن خلیفه آل نهیان" روزی تاریخی و اعجاب‌انگیز برای بیتار قدس است.

بیتار قدس نژادپرست ترین باشگاه فوتبالی در لیگ برتر رژیم صهیونیستی است که در سال ۱۹۳۶ میلادی تأسیس شده است و به خاطر هواداران ضد عرب خود حاضر نشده است تاکنون هیچ فوتبالیست عرب و فلسطینی ندارد.

 این موج از عادی‌سازی پس آن صورت می‌گیرد که در چند روز گذشته با وجود این که امارات از قطع صدور ویزا برای ۱۳ کشور مسلمان و عرب در روزهای گذشته خبر داده بود، فعال شدن ویزاهای تروریستی برای اتباع رژیم صهیونیستی را آغاز کرد.

 اقدام دیگر امارات در مسیر تسریع عادی‌سازی با اسرائیل و خیانت به ملت فلسطین آن است که چندی پیش نیز این کشور با وجود تحریم کالاهای رژیم صهیونیستی در سطح جهان که در شهرک‌های احداث شده در خاک فلسطین تولید می‌شوند، ابوظبی ضمن میزبانی از هیأت تجاری از اسرائیل درصدد بازاریابی برای کالاهای ساخت این رژیم برآمد.

پیش از آن نیز شرکت فلای دبی امارات، نخستین پروازهای مستقیم خود از دبی به تل‌آویو را آغاز کرد.

ایرلاین‌های صهیونیستی مدعی هستند که ماه آینده حدود ۵۰ هزار صهیونیست به دبی سفر خواهند کرد.

پنج ایرلاین شامل سه ایرلاین اسرائیلی و ۲ ایرلاین اماراتی بیش از ۳۰۰ سفر را بین اسرائیل و امارات برعهده خواهند داشت.

یش از این و ۲۷ مردادماه گذشته نیز مرکز پخش رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود که بن خلیفه آل نهیان از «عمر آدام»، خواننده اسرائیلی برای سفر به ابوظبی دعوت کرده است.

چند هفته پیش نیز یک هیأت اماراتی به تل‌آویو سفر کرد و در آن دیدار، دو طرف ۴توافقنامه همکاری در فرودگاه بن گوریون امضا کردند که از جمله آن لغو روادید میان دو طرف بود.

آمریکا، رژیم صهیونیستی و امارات متحده عربی ۲۳ مرداد امسال با انتشار بیانیه مشترک از امضای توافق برای عادی‌سازی روابط میان ابوظبی و تل‌آویو و آغاز روابط دیپلماتیک میان دو طرف خبر دادند.

مراسم امضای توافقنامه عادی‌سازی روابط میان تل‌آویو با منامه از یک طرف و پیمان صلح رژیم صهیونیستی با امارات ۱۵ سپتامبر (۲۵ شهریور) در کاخ سفید و در حضور دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا به صورت رسمی امضا شد و این دو کشور کوچک عرب حاشیه خلیج فارس رابطه چندین ساله غیرعلنی خود را با صهیونیست ها آشکار و رسمی کردند.

ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار