وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

لغو نابهنگام سفر نتانیاهو به امارات

منابع خبری از لغو نابهنگام سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به امارات متحده عربی که قرار بود در روزهای آتی صورت گیرد، خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 13
کد خبر: ۷۰۳۶۷

به گزارش راهبرد معاصر منابع خبری صهیونیست شبانگاه یکشنبه از تعویق سفر نخست وزیر این رژیم به امارات خبر دادند.

وبگاه «تایمز اسرائیل» به نقل از روزنامه «یدیعوت آحارانوت» نوشت که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اسرائیل سفر از قبل برنامه ریزی شده خود  به امارات متحده عربی که قرار بود طی روزهای آتی صورت گیرد را به تعویق انداخت.

 گفته می‌شود که این تغییر برنامه به دلیل بحران‌های سیاسی در فلسطین اشغالی با توجه به احتمال برگزاری انتخابات مجدد است. هنوز تاریخ دقیقی برای انجام سفر نتانیاهو به امارات پیش بینی نشده است.

پیشتر، پایگاه صهیونیستی «والا»  در این ارتباط گزارش داده بود که نتانیاهو از سفر وزاری خود به امارات ممانعت به عمل آورده چراکه او خود می‌خواهد اولین کسی باشد که به امارات سفر می‌کند. این سفر با دعوت شخص «محمد بن زاید» ولی عهد امارات برنامه‌ریزی شده بود.

امارات نخستین کشور عربی حوزه خلیج فارس بود که با میانجیگری دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را علنی و رسمی کرد و  ۱۳ آگوست گذشته، (۲۳ مرداد) پس از گفت‌وگوی تلفنی ترامپ با «بنیامین نتانیاهو» و «محمد بن زاید» ولی‌عهد ابوظبی خبر این توافق اعلام شد.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار