آیین رسمی استقبال از پیکر مطهر رهبر شهید در عراق برگزار شد ولایتی در دیدار هیئت انصارالله: پس از جنگ ۴۰ روزه موازنه قدرت به سود ملت‌های مقاوم تغییر کرده / موضع ایران در حمایت از مقاومت تغییرناپذیر است آمریکا تعلیق تحریم فروش نفت ایران را لغو کرد اصرار لندن بر روایت مشکوک امنیتی علیه تهران/ کاردار سفارت ایران به وزارت خارجه رفت ابراز تاسف تهران از اتهام‌زنی قطر / بقائی: اتهام‌زنی سوال برانگیز و مغایر با اصل حسن همجواری است استقبال رسمی نخست وزیر عراق از پزشکیان + عکس قطر معاون سفیر ایران را احضار کرد / اعتراض قطر به انفجار یک نفتکش در تنگه هرمز نتانیاهو: با آمریکا درباره مسائل اصلی مرتبط با ایران هم‌نظر هستیم پزشکیان راهی نجف شد عمار حکیم: انحصار سلاح در دست دولت، به معنای انحلال حشد شعبی نیست ادعای دبیرکل ناتو: کشور‌های اروپایی کمک بزرگی به آمریکا در تهاجم به ایران داشتند ارتش اسرائیل: زمانی برای عقب‌نشینی از جنوب لبنان مشخص نشده است تعطیلی رسمی در عراق در روز چهارشنبه به دستور الزیدی ترامپ: با اردوغان دوست صمیمی هستم؛ ترکیه وفادارتر از بقیه بود / اردوغان: در مورد اف-۳۵ از ترامپ قول گرفتم ترامپ: ترکیه به خاطر من به اسرائیل حمله نکرد / گرینلند باید توسط ما کنترل شود نه دانمارک هاکان فیدان: ایران و آمریکا در دستیابی به اهداف نهایی کاملا جدی هستند

ترکیه:با اروپا و آمریکا مشکل حادی نداریم

ترکیه:با اروپا و آمریکا مشکل حادی نداریم رئیس‌جمهور ترکیه اعلام کرد، این کشور با اروپا، آمریکا یا هیچ کشوری در منطقه با مشکلات سخت و حادی مواجه نیست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۰۶ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 26
کد خبر: ۷۱۸۴۶

به گزارش راهبرد معاصر رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه در یک سخنرانی به مناسبت افتتاح یک بزرگراه در آنکارا درباره روابط این کشور با کشورهای غربی صحبت کرد.

بنا بر گزارش العربیه، رئیس‌جمهور ترکیه در یک سخنرانی ویدئو کنفرانسی در مراسم امروز شنبه درباره تنش‌ها بین آنکارا به کشورهای غربی اظهارنظر کرد.

رجب طیب اردوغان در این مراسم گفت: «ما با اروپا، آمریکا یا هیچ یک از کشورهای منطقه مشکلات سختی نداریم».

اردوغان چهارشنبه هفته گذشته با اشاره به تنش‌هایی که ترکیه در سال ۲۰۲۰ با اروپا و آمریکا گفته بود: «سال پر چالشی در روابط خود با آمریکا و اروپا داشتیم. امیدوارم اتحادیه اروپا دست از کوری استراتژیک خود بردارد. همچنین انتظار دارم رئیس‌جمهور منتخب آمریکا [جو] بایدن، با ترکیه برخورد گرمی داشته باشد».

اظهارات رئیس‌جمهور ترکیه درباره روابط این کشور با کشورهای غربی در شرایطی مطرح شده که تنش‌هایی میان آنها ایجاد شده است.

 تنش‌ها در هفته‌های اخیر بر سر مسائلی از قبیل اقدامات اکتشافی و حفاری در شرق دریای مدیترانه و خرید سامانه «اس-۴۰۰» روسیه توسط ترکیه تشدید شده و کار به اعمال تحریم علیه آنکارا کشیده شده است.

آمریکا بیست و چهارم آذر ماه در اعتراض به اقدام آنکارا در خرید سامانه اس-۴۰۰، سازمان صنایع دفاعی ترکیه و رئیس آن را تحریم کرد.

اختلافات کشورهای اروپایی با ترکیه هم تنها به تنش‌ها در شرق مدیترانه منحصر نیست و تنش‌ها میان برخی کشورهای اروپایی از قبیل فرانسه و آلمان با ترکیه بر سر بحران لیبی هم شدت گرفته است

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار