پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

ترامپ: حامیان ۷۵ میلیون نفری من مدتها صدایی قدرتمند خواهند بود!

ترامپ: حامیان ۷۵ میلیون نفری من مدتها صدایی قدرتمند خواهند بود! رئیس جمهور ایالات متحده به رغم جنجال آفرینی فراوان، بار دیگر با انتشار یک پیام توئیتری مدعی شد که تمام افرادی که در انتخابات به او رأی داده اند، تا مدتها صدایی قدرتمند خواهند بود!
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۸ - ۱۹ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 08
کد خبر: ۷۳۳۷۱

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا که به برانگیختن حامیان خود و تشویق آنان به ایجاد آشوب و یورش به درون ساختمان کنگره در روز چهارشنبه متهم شده است، روز جمعه بار دیگر در یک پیام توئیتری نوشت: «۷۵ میلیون نفر از میهن پرستان خوب آمریکا که به من، [سیاست] نخست آمریکا، و [سیاست] آمریکا را باردیگر طراز اول می کنیم، رأی داده اند؛ تا مدت زمانی طولانی در آینده صدایی قدرتمند خواهند بود!»

وی در ادامه این پیام بدون اشاره دقیق به مقصود اصلی خود نوشت: «این افراد [رأی دهندگان] به هیچ شکل و فرمی مورد بی حرمتی یا رفتار ناعادلانه قرار نخواهند گرفت».

گفتنی است که روز گذشته (چهارشنبه) همزمان با برگزاری نشست گنکره برای تأیید آرای الکترال انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا، «دونالد ترامپ» با ارسال پیام‌هایی در توئیتر و فیس‌بوک حامیان خود را به برگزاری تجمع اعتراضی در برابر کنگره و اعتراض به آنچه که وی تقلب در انتخابات ریاست جمهوری می خواند، دعوت کرد.

در یورش ناگهانی معترضان به نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به داخل کنگره این کشور چهار تن کشته شدند که به گفته پلیس، تمام کشته شدگان از طرفداران دونالد ترامپ بودند. همچنین تاکنون پلیس آمریکا ۵۲ نفر را در این اعتراضات بازداشت کرده اند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار