«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

تلاش بن سلمان برای تصاحب اموال ولیعهد سابق با پوشش مبارزه با فساد

تلاش بن سلمان برای تصاحب اموال ولیعهد سابق با پوشش مبارزه با فساد منابعی در داخل خاندان پادشاهی سعودی گفتند که محمد بن سلمان در تلاش است تا «محمد بن نایف» ولی‌عهد برکنار شده را برای واگذاری اموال تحت فشار بگذارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 20
کد خبر: ۷۴۷۱۰

به گزارش راهبرد معاصر  منابعی در داخل خاندان سعودی گفتند که محمد بن سلمان می‌خواهد تمامی اموال و دارایی‌های «محمد بن نایف» ولی‌عهد سابق را بالا بکشد.

به نوشته وبسایت ویکیلیکس سعودی، این منابع گفتند که بن سلمان تحت پوشش مبارزه با فساد سعی دارد اموال و ساختمان‌های ولی‌عهد سابق را که از ۱۰ ماه گذشته در بازداشت به سر می‌برد، از آن خود کند و او را تهدید کرده است که در صورت عدم موافقت با واگذاری اموالش، او را همچنان در زندان انفرادی نگه خواهد داشت. علی‌‌رغم اینکه بن نایف در وضعیت بد جسمانی‌ به سر می‌برد.

کمیته تحقیقات پارلمانی انگلیس در اواخر ماه گذشته میلادی در گزارشی از وخامت حال «محمد بن نایف» ولی عهد سابق سعودی در زندان خبر داد و اعلام کرد که از ابتدای بازداشت، او در سلول انفرادی نگهداری می‌شود و شرایط پزشکی وی وخیم است و بخش زیادی از وزن خود را از دست داده و بدون کمک دیگران توانایی راه رفتن ندارد.

تصاحب اموال شاهزادگان پیش از این نیز بارها در عربستان سعودی به بهانه مبارزه با تروریسم اتفاق افتاده است که بارزترین آن ماجرای هتل ریتزکارلتون در آبان سال ۱۳۹۶ بود که دهها شاهزاده سعودی بازداشت و به این هتل منتقل شدند و همه آن‌ها در ازای پرداخت مبالغ بسیار سنگین رهایی یافتند.

طبق گزارش‌ها، «متعب بن عبدالله» پسر پادشاه سابق سعودی هم یک میلیارد دلار پرداخت کرد و آزاد شد. دادستانی سعودی در آن زمان اعلام کرد که مجموعا ۱۰۰ میلیارد دلار از شاهزادگان بازداشتی در ازای آزادیشان دریافت شده است. 

از این رو بسیاری از تحلیلگران، ژست مبارزه با فساد محمد بن سلمان را تنها وسیله‌ای برای جمع‌آوری پول از دیگر شاهزادگان و ثروتمندان و محدود کردن قدرت آن‌ها می‌دانند.

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار