واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

تلاش بن سلمان برای تصاحب اموال ولیعهد سابق با پوشش مبارزه با فساد

منابعی در داخل خاندان پادشاهی سعودی گفتند که محمد بن سلمان در تلاش است تا «محمد بن نایف» ولی‌عهد برکنار شده را برای واگذاری اموال تحت فشار بگذارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 20
کد خبر: ۷۴۷۱۰

به گزارش راهبرد معاصر  منابعی در داخل خاندان سعودی گفتند که محمد بن سلمان می‌خواهد تمامی اموال و دارایی‌های «محمد بن نایف» ولی‌عهد سابق را بالا بکشد.

به نوشته وبسایت ویکیلیکس سعودی، این منابع گفتند که بن سلمان تحت پوشش مبارزه با فساد سعی دارد اموال و ساختمان‌های ولی‌عهد سابق را که از ۱۰ ماه گذشته در بازداشت به سر می‌برد، از آن خود کند و او را تهدید کرده است که در صورت عدم موافقت با واگذاری اموالش، او را همچنان در زندان انفرادی نگه خواهد داشت. علی‌‌رغم اینکه بن نایف در وضعیت بد جسمانی‌ به سر می‌برد.

کمیته تحقیقات پارلمانی انگلیس در اواخر ماه گذشته میلادی در گزارشی از وخامت حال «محمد بن نایف» ولی عهد سابق سعودی در زندان خبر داد و اعلام کرد که از ابتدای بازداشت، او در سلول انفرادی نگهداری می‌شود و شرایط پزشکی وی وخیم است و بخش زیادی از وزن خود را از دست داده و بدون کمک دیگران توانایی راه رفتن ندارد.

تصاحب اموال شاهزادگان پیش از این نیز بارها در عربستان سعودی به بهانه مبارزه با تروریسم اتفاق افتاده است که بارزترین آن ماجرای هتل ریتزکارلتون در آبان سال ۱۳۹۶ بود که دهها شاهزاده سعودی بازداشت و به این هتل منتقل شدند و همه آن‌ها در ازای پرداخت مبالغ بسیار سنگین رهایی یافتند.

طبق گزارش‌ها، «متعب بن عبدالله» پسر پادشاه سابق سعودی هم یک میلیارد دلار پرداخت کرد و آزاد شد. دادستانی سعودی در آن زمان اعلام کرد که مجموعا ۱۰۰ میلیارد دلار از شاهزادگان بازداشتی در ازای آزادیشان دریافت شده است. 

از این رو بسیاری از تحلیلگران، ژست مبارزه با فساد محمد بن سلمان را تنها وسیله‌ای برای جمع‌آوری پول از دیگر شاهزادگان و ثروتمندان و محدود کردن قدرت آن‌ها می‌دانند.

فارس

ارسال نظر