عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

درخواست گوترش از ایران و آمریکا

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در اظهاراتی از آمریکا و ایران خواست تا برای شکستن بن بست کنونی در زمینه توافق هسته‌ای با همدیگر همکاری کنند. او البته اعلام کرد انتظار نمی‌رود تا نتیجه‌ای سریع در این زمینه حاصل شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 29
کد خبر: ۷۵۶۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ آنتونیو گوترش ، دبیرکل سازمان ملل متحد در اظهاراتی از آمریکا و ایران خواست تا برای شکستن بن بست کنونی در زمینه توافق هسته‌ای با همدیگر همکاری کنند. او البته اعلام کرد انتظار نمی‌رود تا نتیجه‌ای سریع در این زمینه حاصل شود.

 

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در کنفرانسی مطبوعاتی در زمینه امکان میانجی گری برای خروج از بن بست، گفت: کار‌های فراوانی وجود دارد که باید انجام شود؛ اما من انتظار ندارم که راه حلی سریع به دست آید.


او در ادامه تصریح کرد: من معتقدم همه، یعنی تمامی افرادی که وارد برجام شدند و دیگر گروه‌های ذی ربط، باید با همدیگر برای کاهش تردید‌ها و مقابله با مشکلات وموانع با همدیگر کار کنند.

 

او همچنین بدون پاسخ به پرسشی در زمینه امکان میانجی گفت: مسأله به تدریج در حال رفتن به سوی اوضاعی است که ما می‌توانیم توافقی داشته باشیم که برای صلح و ثبات در خلیج (فارس) و جهان ضروری است.

 

گوترش در ادامه افزود: برجام پیروزی دیپلماتیک بزرگ و عنصری ضروری برای صلح و ثبات در خلیج فارس بود. ما از این مسأله که توافق در موضع تردید قرار گرفته، متأسف هستیم.

 

او همچنین گفت: مشخص است مشکلات و موانعی وجود دارد. پیچیدگی فزاینده‌ای وجود دارد؛ چرا که آمریکا توافق را رها کرده است و اقدامات بیشتری را برای تحریم ایران به کار گرفته است. در همین زمان، ایران گام‌هایی را برای توسعه ظرفیت هسته‌ای خود اتخاذ کرده است.

 

جو بایدن، رئیس جمهور جدید آمریکا گفته آماده است تا به توافق هسته‌ای بازگردد. دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا در سال ۲۰۱۸ از توافق هسته‌ای به شکلی یکجانبه خارج شد و تحریم‌هایی را علیه کشورمان اتخاذ کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده