نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

اندونزی: تحقیقات درباره دو نفتکش ایرانی و چینی یک هفته طول می‌کشد

اندونزی: تحقیقات درباره دو نفتکش ایرانی و چینی یک هفته طول می‌کشد مقامات اندونزی می‌گویند که تحقیقات درباره دو نفتکش ایرانی و چینی که توسط گارد ساحلی این کشور توقیف شده، یک هفته دیگر زمان خواهد برد و اگر مدرک محکمی نباشد این دو نفتکش آزاد خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۷ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 29
کد خبر: ۷۵۷۰۲

به گزارش راهبرد معاصر سازمان امنیت دریایی اندونزی روز جمعه اعلام کرد که تحقیقات درباره دو نفتکشی که اخیرا توقیف شده یک هفته دیگر به پایان می‌رسد. 

دو نفتکش غول پیکر ایران و چین، روز یک شنبه هفته گذشته در آب های اندونزی در نزدیکی جزیره «کالیمانتان» توقیف شدند.

نفتکش «ام تی هورس» به شرکت ملی نفت ایران تعلق دارند و نفتکش «ام تی فریا» توسط شرکت «شانگهای فیوچر شیپ مننجمنت»، اداره می شود. این دو نفتکش در مجموع 61 خدمه دارند و اندونزی ادعا کرده است که به دلیل نقض قوانین دریانوردی توقیف شده‌اند.

«وینسوو پراماندیتا» سخنگوی آژانس دریایی اندونزی به خبرگزاری آناتولی گفته، ما در حال جمع آوری اطلاعات هستیم و برای بررسیهای بیشتر این اطلاعات را به سازمانهای اجرایی تحویل خواهیم داد. اگر به مدارک و شواهد کافی نرسیم این نفتکش‌ها را آزاد خواهیم کرد.

وی در عین حال تایید کرد که قانون شماره 6 آبهای سرزمینی اندونزی جریمه چنین نقضهایی در آبهای این کشور را تعریف نکرده است.

مطابق ماده 24 قوانین دریایی اندونزی، مجازات جرائم در آبهای سرزمینی این کشور مطابق با کنوانسیونهای بین المللی و دیگر قوانین موجود مورد بررسی قرار می‌گیرد. 

سخنگوی سازمان امنیت دریایی اندونزی تاکید کرد که قوانین اندونزی درمورد اینچنین نقضها در آبهای اندونزی دچار ضعف است. 

مقامات اندونزی مدعی هستند که این دو نفتکش با نشان ندادن پرچم و خاموش کردن سیستم رهیابی اتومات هویت خود را پنهان کرده بودند و به تماس های رادیویی پاسخ ندادند.

به ادعای مقامات جاکارتا، خدمه این نفتکشها با اتهامات نقض حق عبور بی ضرر، ورود غیرقانونی به آبهای اندونزی، نقل و انتقال غیرقانونی، خاموش کردن سیستمهای رد یابی، لنگر انداختن غیرقانونی، آلودگی آب و برافراشته نکردن پرچم روی عرشه کشتی مواجه هستند. 

چین روز چهارشنبه اعلام کرد خواستار جزئیات وضعیت حدود 25 خدمه با ملیت چینی شده است که در میان 61 خدمه دو نفتکش غول پیکر توقیف شده توسط اندونزی بودند.

سخنگوی وزارت خارجه چین گفته، پکن از اندونزی خواسته است تا تحقیقات را «منصفانه و مطابق با قانون» پیش ببرد.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار