سخنگوی قوه قضاییه: در حمله به اوین تعدادی زندانی فرار کردند / ۵ زندانی جرایم مالی هم شهید شدند آخرین وضعیت پرداخت خسارات حادثه‌دیدگان انفجار بندر شهید رجایی ضرب و شتم شدید قرقبان فریدونشهری در حین ماموریت حفاظت از منابع طبیعی آیا حمله به اوین برای حذف برخی از جاسوسان اسراییلی بوده؟ تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند پیامد‌های استخدام و بکارگیری اتباع غیرمجاز هواشناسی ایران ۲۱ تیر / افزایش ابر و بارش پراکنده رگبار در اکثر نقاط عکس روز ناسا از ماه طلایی بر فراز ابر‌ها رباتی که بدون کمک انسان، جراحی کیسه صفرا را انجام داد اعضای باند سارقان فرا استانی در کرمان دستگیر شدند رگبار و رعدوبرق در مناطقی از تهران و البرز قاتل نیان کوچولو در ملأ عام به دار مجازات آویخته شد کشف ۴۰۰۰ بسته ماده مخدر ناس در گرمه کارت داوطلبان نوبت دوم کنکور منتشر شد/ اعلام نحوه ویرایش اطلاعات نادرست

هشدار هواشناسی/ سامانه بارشی جدید در راه است

سازمان هواشناسی با اشاره به ورود سامانه بارشی به کشور طی روز سه شنبه از آغاز بارش برف و باران در استان های واقع در شمال غرب و غرب خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 14
کد خبر: ۷۷۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز و فردا برای بیشتر مناطق کشور جوی آرام و پایدار پیش‌بینی شده که پیامد آن افزایش آلودگی هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت است.

 

سامانه بارشی سه شنبه وارد کشور می‌شود که مناطقی از استان‌های واقع در شمال‌غرب، غرب و به تدریج دامنه‌های زاگرس و البرز مرکزی تحت تاثیر این سامانه قرار می‌گیرند.

 

روز چهارشنبه با تقویت فعالیت سامانه بارشی در شمال‌غرب، غرب، جنوب‌غرب، و استان‌های واقع در دامنه البرز مرکزی، بارش باران و رعد و برق آغاز می‌شود که بارش‌ها در مناطق مرتفع و سردسیر، به شکل برف است.

 

روز پنجشنبه، بارش‌ها علاوه مناطق یاد شده، شمال‌شرق کشور را نیز در برمی‌گیرد و شدت بارش‌ها را روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در استان‌های واقع در غرب کشور، دامنه‌های زاگری مرکزی و البرز مرکزی، خواهیم داشت.

 

روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه در غرب و مناطق جنوب‌غرب کشور وزش باد شدید روی می‌دهد که در مناطقی از استان‌های کرمانشاه، ایلام و خوزستان، احتمال خیزش گرد و خاک وجود دارد. همچنین طی این مدت وزش باد گرم جنوبی را در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل خواهیم داشت که این شرایط سبب ذوب برف خواهد شد و احتمال وقوع بهمن برای این مناطق وجود دارد.

 

روزهای پنجشنبه و جمعه در نوار شمالی کشور کاهش محسوس دما رخ می‌دهد. آب‌های خلیج‌فارس از روز سه‌شنبه تا پنجشنبه مواج و متلاطم است و آب‌های دریای‌خزر روزهای پنجشنبه و جمعه این شرایط را خواهند داشت./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار