جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری 1400 دوشنبه 25 اسفند/ زمان انتخابات ریاست جمهوری 1400-راهبرد معاصر
واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد ویتامین دی به درمان دیابت کمک می‌کند؟ پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری 1400 دوشنبه 25 اسفند/ زمان انتخابات ریاست جمهوری 1400

انتخابات ریاست جمهوری 1400 روز جمعه 28 خرداد 1400 برگزار می شود و انتخابات ریاست جمهوری یکی از مهم ترین انتخابات ایران است که راهبرد معاصر در نظر دارد طی مدت باقی مانده تا انتخابات 1400 ، جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری را در اختیار مخاطبان قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 15
کد خبر: ۸۰۹۲۶

جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری 1400 دوشنبه 25 اسفند/ زمان انتخابات ریاست جمهوری 1400به گزارش راهبرد معاصر انتخابات ریاست جمهوری 1400یکی از مهمترین رخدادهای تاریخی ایران است. انتخابات 1400 تعیین کننده سرنوشت کشور است و دو طیف سیاسی اصلاح طلب و اصولگرا کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری را تشکیل میدهند. گفتنی است انتخابات ایران روز جمعه 28 خرداد 1400 برگزار می شود. راهبرد معاصر در نظر دارد طی مدت باقی مانده تا انتخابات 1400 ، جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری را در اختیار مخاطبان قرار دهد.

 

نتایج انتخابات ریاست جمهوری تاثیر بسزایی در معیشت مردم کشور دارد و نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری پس از تایید صلاحیت شورای نگهبان در معرض رقابت قرار میگیرند. اصل ۱۱۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران شرایط کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرده است و در ادامه این خبر آرشیو کامل اخبار امروز انتخابات سیزدهم ریاست جمهوری را میخوانید.

 

نحوه ثبت نام در انتخابات ۱۴۰۰ 

حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ نمی تواند شرکت کند و در اصل ۱۱۵ قانون اساسی شرایط ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری اعلام شده که در آن رجال سیاسی باید شرایط ذیل را نظیر ایرانی‌الاصل، تابع ایران، مدیر و مدبر، دارای حسن سابقه و امانت و تقوی، مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور دارا باشند.

 

در قانون انتخابات ریاست جمهوری واژه رجل سیاسی به معنی مرد تعبیر میشود اما گفته می شود که زنان نیز میتوانند در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ثبت نام کنند. با این وجود تاکنون در هیچ کدام از انتخابات ریاست جمهوری زنان تایید صلاحیت نشدند. مهلت ثبت نام برای داوطلبان ریاست جمهوری پنج روز از تاریخ انتشار دستور شروع انتخابات به وزارت کشور است.

 

شورای نگهبان مسئول نظارت بر تایید صلاحیت داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری است و پس از ثبت نام داوطلبان واجدالشرایط، شورای نگهبان ظرف مدت 5 روز به صلاحیت داوطلبان رسیدگی می‌کند و نتیجه را به وزارت کشور اعلام می‌کند. 

 

چه کسانی در انتخابات 1400 شرکت میکنند؟

افرادی همانند حسین دهقان، فریدون عباسی ، حسن سبحانی، سید محمد غرضی، مصطفی کواکبیان، سید محمدعلی افشانی، علی مطهری تایید کردند که در انتخابات ریاست جمهوری 1400 حضور دارند. 

انتخابات ریاست جمهوری 1400

چه کسانی برای حضور در انتخابات 1400 تمایل دارند؟

افرادی نیز نسبت به شرکت در انتخابات 1400 ابراز تمایل کردند که  عباس آخوندی، حمیدرضا حاجی‌بابایی، محسن رضایی، محسن رهامی، سید عزت‌الله ضرغامی، سعید محمد و  مرضیه وحید دستجردی احتمال دارد در انتخابات ایران شرکت کنند.

 

احتمال حضور چه کسانی در انتخابات 1400 وجود دارد؟

گمانه زنی هایی از حضور برخی شخصیت ها را در انتخابات ریاست جمهوری 1400 وجود دارد که افراد چون محمدجواد آذری جهرمی،  محمود احمدی‌نژاد، غلامحسین الهام، مهرداد بذرپاش، سعید جلیلی، اسحاق جهانگیری، سید محمدصادق خرازی، سید حسن خمینی، سورنا ستاری، محمدرضا عارف، رستم قاسمی، محمدباقر قالیباف، علی لاریجانی و علی نیکزاد احتمال دارد که نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری شوند.

 

چه کسانی در انتخابات 1400 شرکت نمی کنند؟

اما برخی شخصیت های سیاسی اعلام کردند که در انتخابات ریاست جمهوری 1400 شرکت نمیکنند. غلامعلی حداد عادل، سید محمد خاتمی، سید ابراهیم رئیسی، محمدجواد ظریف، پرویز فتاح و محسن هاشمی رفسنجانی در انتخابات سیزدهم شرکت نمیکنند.

 

اخبار امروز انتخابات ریاست جمهوری 1400

وزارت کشور.تاریخ انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را مشخص کرد

​طبق اعلام ستاد انتخابات وزارت کشور ، انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری در 28 خرداد در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

این انتخابات به احتمال زیاد با همان قانون قبلی برگزار می شود و طرح اصلاح انتخابات ریاست جمهوری که توسط مجلس دنبال می‌‎شود به این دوره نخواهد رسید.

همچنین ثبت نام انتخابات از 21 اردیبهشت در ستاد انتخابات وزارت کشور آغاز می شود.

 

واکنش ضرغامی به حضور در انتخابات ریاست جمهوری 1400

عزت‌الله ضرغامی که ده سال از سال ۸۳ تا ۹۳ ریاست سازمان صداوسیما را بر عهده داشته حالا سعی می‌کند خرجش را از اصولگرایان جدا کند. می‌گوید : «من مستقلم. با بقیه فرق می کنم. جزو آن نامزدهایی هستم که هیچ نسبتی با جریانات سیاسی ندارم.»

او که در حال حاضر عضو شورای عالی فضای مجازی و شورای عالی انقلاب فرهنگی است می‌گوید: «آماده‌ام که هر لحظه نیاز باشد در هر موقعیتی بازیگری کنم. هر چه جلوتر می‌رویم، وظیفه خود را برای ثبت نام در انتخابات سنگین‌تر احساس می‌کنم و وقتی صحنه و آرایش را می‌بینم، بیشتر احساس تکلیف می‌کنم.»

ضرغامی می‌گوید که پیش از اینکه شعار «اصلاح‌طلب، اصول‌گرا، دیگه تمومه ماجرا» سر داده شود او به این موضوع باور داشته و معتقد بوده که اصولگرا و اصلاح طلب پوست خربزه زیر پای ملت بوده است.

او با اشاره به برخی نظرسنجی‌ها، میزان مشارکت مردم را «خیلی خوشحال کننده» نمی‌داند و معتقد است: «چون ما در انتخابات قبلی رکورد کاهش مشارکت ملی را داشتیم طبیعی است که نگران باشیم.»

او که خود منصوب رهبری است،‌ از افرادی که آنها را «کارشناس آقا» می‌نامد، شاکی است. می‌گوید: «اولا می‌گویند همه چیز را باید از آقا اجازه گرفت. خیلی‌هایشان راست نمی‌گویند. بعضی‌هایشان راست می‌گویند و می‌خواهند جزئیات را سوال کنند که غلط است، آقا خودش این را قبول ندارد. ولی خیلی‌ها هم آنقدر سوال می‌کنند که ببینند کجا به نفع‌شان است و حرف خودشان را به اسم آقا به خورد مردم بدهند.»

جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری 1400 دوشنبه 25 اسفند/ زمان انتخابات ریاست جمهوری 1400

ضرغامی در تحلیل علل ناکارآمدی دولت‌ها در جمهوری اسلامی،‌ ساختار را دخیل می‌داند و می‌گوید: «حاج قاسم سلیمانی چرا موفق بود؟ زیرا او زیرمیز ساختارهای ناکارآمد زد.»

به گفته او، «ممکن است کسی خودش کارآمد باشد و کسی کارآمد نباشد ولی قدری ساده اندیشانه است که ما همه این موضوع را به آدم‌ها نسبت بدهیم. در 40 سال گذشته آدم‌های بسیار کارآمدی در برخی حوزه‌ها قرار گرفتند که به خاطر ساختارهای غلط، ناکارآمد و کلیشه‌ای ناکارآمد شدند، یعنی کارنامه‌شان کارنامه ناکارآمدی شده است. یک آدم ممکن است کارآمد باشد ولی خسته شود، ول کند و برود. اگر رئیس قوه مجریه اهل تحول و اهل تغییر نظام منحط کلاسیک ناکارآمد اداری باشد می‌تواند این را حل کند. رئیس جمهور باید ساختارها را بهم بزند و زیر میز بزند.»

«خبرگزاری دانشجویان ایران» به عنوان رسانه برآمده از دانشگاه در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری به دنبال این است که با انجام گفت‌وگوهایی با شخصیت‌های دانشگاهی و نخبگان و فعالان سیاسی (محمدرضا عارف، مصطفی هاشمی‌طبا، جهانبخش محبی‌نیا، علی مطهری، غلامرضا مصباحی مقدم، عباس آخوندی، محمد رضا تاجیک، مرتضی نبوی، حمیدرضا طیبی، حسین دهقان، محمد هاشمی، محمدرضا پورابراهیمی، صادق خرازی، علی شمخانی و .... ) به آسیب‌شناسی علل و عوامل ناکارآمدی دولت‌های پیشین و موانع کارآمدی دولت‌ها بپردازد تا از این طریق بتوان چگونگی انتخاب دولت کارآمد در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری را به بحث و بررسی گذاشت.»

 

باهنر: قالیباف و رئیسی باهم فرق دارند

محمدرضا باهنر، دبیرکل مجمع اسلامی مهندسین، در گفتگویی به بیان نکاتی پیرامون کاندیداتوری ابراهیم رئیسی در انتخابات ۱۴۰۰ و اجماع اصولگرایان، کاندیداتوری زنان در انتخابات و دعوای بین حدادعادل و احمدی نژاد پرداخته است. 

در ادامه بخشی از این گفتگو را به نقل از خبرگزاری برنا می خوانید. 

 رییسی می گوید من در انتخابات شرکت نمی کنم و کارم را در قوه قضاییه ادامه می‌دهم و بحث شرکت قالیباف جدی شده است. از طرفی قالیباف می گوید چون رییسی می آید من نمی آیم. آیا با عدم شرکت رییسی در انتخابات ۱۴۰۰ جریان اصولگرایی به اجماع می رسد؟

امروز رییسی می گوید نمی آید پیرهادی از نزدیکان قالیباف می گوید او هم نمی آید؛ عموما این بحث ها گمانه زنی است. چند وقت پیش یکی از عزیزان در جامعه اسلامی مهندسین گزارش می داد و می گفت تا به حال حدود ۸۰ اسم را احصا کرده ام که شایع است که می آیند ۸۰ نفر از هر جناح که تعدادی مشهور هستند. از رییس قوه قضاییه و مقننه و چندین نفر از مسئولین و برادران سپاه و حتی چند وزیر از دولت فعلی و... ولی وقتی شفاف می شود که ثبت نام ها صورت بگیرد.

قالیباف و رئیسی باهم فرق دارند

آیا اجماع در مورد رییسی و قالیباف متفاوت خواهد بود؟

بله این دو نفر با هم فرق دارند و اجماع در مورد رییسی قوی تر خواهد بود. قالیباف تعدادی رقیب دارد که از امروز اعلام کرده اند که خواهند بود ولی رییسی اجماعی در جریان اصولگرایی پدید می آورد. البته همیشه به همین صورت بود در دوره گذشته هم به همین صورت بود و در سال ۹۶ ۷-۸ نفر رفتند و ثبت نام کردند اما با قطعی شدن رییسی، قالیباف هم انصراف داد.

جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری 1400 دوشنبه 25 اسفند/ زمان انتخابات ریاست جمهوری 1400

دعوت مقام معظم رهبری تا اینجا اینطور بوده که ایجابی و سلبی به هیچ کسی توصیه نمی کردند. در یک دوره ای اتفاقی افتاد و آقای احمدی نژاد رفتند و از مقام معظم رهبری مشورت خواستند و حضرت آقا گفتند من مصلحت نمی دانم شما کاندیدا شوید و این برای دوره قبل بود و اعلام شد و همه متوجه شدند. تا جاییکه من خبر دارم کسانی که خدمت آقا شرفیاب می شوند و حتی در مواردی که نامه نوشته می شود و از ایشان اظهار نظر خواسته می شود ایشان سلبا و ایجابا اظهارنظر نمی کنند. البته آقای رییسی وضعیت دیگری دارد و چون حکم مستقیم از حضرت آقا دارد از نظر قانونی اشکالی ندارد و در قانون نیست که رییس قوه قضاییه حق ندارد ثبت نام کند این در قانون نیست و فقط دو سه نفر هستند که اجازه ثبت نام ندارند یکی اعضای شورای نگهبان هستند که فقها و حقوقدان ها هستند و اگر بخواهند، کاندیدا شوند باید از سمت خود استعفا بدهند و دیگری وزارت کشور است که مجری انتخابات است و بقیه هیچ منعی ندارند.

اگر حدادعادل درباره احمدی نژاد کمی با تامل صحبت می کرد این موضوع پیش نمی‌آمد

 با توجه به شناخت شما در جریان شناسی فضای سیاسی کشور به مساله دعوای بین حداد عادل و احمدی نژاد اشاره کنیم این دعواها به کل نظام آسیب می زند. هدف احمدی نژاد از این حرف ها چیست؟

در مجلسی از آقای حداد سوال کرده اند که آیا آقای احمدی نژاد می اید یا نه و ایشان اظهارنظر کرده و گفته اند بنا بر مسائل و تجربیاتی شاید شورای نگهبان ایشان را تایید صلاحیت نکند و این حرف آقای احمدی نژاد را عصبانی کرد و حرف هایی در فضای مجازی و در محافل زده شد که واقعا خوب نبود. البته شاید اگر آقای حداد هم کمی با تامل صحبت می کرد این موضوع پیش نمی امد. اینکه ما پیش بینی کنیم شورای نگهبان چه کسی را رد صلاحیت می کند و چه کسی را تایید صلاحیت می کند مساله ای است که حتی خود اعضای شورای نگهبان هم امروز این حق را ندارند و معمولا این کار را نمی‌کنند. البته اقای حداد هم بر اساس تجربه گذشته حرف زده است و حرف عجیب و غریبی نزده است ولی این جور حرفها چون گویندگان از مشاهیر هستند در فضای مجازی به سرعت می گردد و پررنگ می شود. در انتخابات مجلس از این موارد زیاد پیش می آید و در شهرستان ها این بر علیه ان و آن بر علیه این حرف می زنند و باید دقت، رعایت و نصیحت کنیم تا از دایره اخلاق خارج نشویم.

جنجال های احمدی نژاد در آستانه انتخابات چه علتی دارد؟

هر کسی روحیه ای دارد. آقای احمدی نژاد هم رفتار و مواضع و امید هایی دارد و شاید به ورود به عرصه انتخابات علاقمند است البته من نشنیده ام که ایشان بخواهد کاندیدا شود و متاسفانه این اتفاقات در این بستر می افتد ولی اینکه ایشان ثبت نام می کند یا نه و تایید می شود یا نه باید منتظر بود و دید چه می شود.

نامزد شدن یک خانم منعی ندارد

 فضایی برای ورود به انتخابات ۱۴۰۰ فراهم شده و مردم نسبت به اصولگرایی و اصلاح طلبی بی اعتماد هستند. احتمال مطرح شدن گزینه کاندیدای زن چقدر محتمل است و اساسا چگونه می توان فضای انتخابات ۱۴۰۰ را از حال و هوای انتخابات ۹۸ و آن مشارکت حداقلی خارج کرد؟

ما ۱۲ دوره انتخابات ریاست جمهوری داشتیم و تجربه نشان داده است که تا اینجا خانمی نیامد و ثبت نام نکرد و اگر کسی ثبت نام شد صلاحیت او مورد تایید شورای نگهبان قرار نگرفت. امروز شورای نگهبان سه اصطلاح حقوقی دارد قبلا می گفتند دو مورد است و یا تایید می شود یا رد می شود اما امروز شورای نگهبان برای عده ای می گوید صلاحیت آنها احراز نشد یعنی برای ما اصلح بودن این فرد مشخص نشد. در مورد تفسیر قانون اساسی نیز اختلاف نظر وجود دارد عده ای می گویند مقصود قانون گذار از رجال مذهبی، جنسیتی است و رجال یعنی مردان و عده ای رجال را به شخصیت سیاسی تفسیر می کنند این مساله وجود دارد. بنابراین برداشت ما این است که نامزد شدن یک خانم منعی ندارد و اصولگرایی در این موضوع مانعی بر سر راه خود نمی بیند ولی جریان های اصولگرایی و اصلاح طلبی ناچارند در ریاست جمهوری به یک نفر برسند. ما نمی توانیم در ریاست جمهوری بگوییم ۳ یا ۵ کاندیدا داریم. در مجلس این ممکن است ولی در ریاست جمهوری نهایتا یک نفر انتخاب می شود و وجود افراد متعدد آرا را پخش می کند و در این شیوه، شکست رخ می دهد. اما نباید فکر کرد جریان اصولگرایی حساسیتی منفی روی نامزد خانم دارد نه چنین حساسیتی وجود ندارد. از نظر ریاضی غیر ممکن نیست ولی از نظر تجربی تجربه گذشته ما نشان داده که چنین اتفاقی نیفتاده است.

 

ادعای فائزه هاشمی درباره نقشه کرباسچی برای انتخابات 1400

فائزه هاشمی رفسنجانی در مصاحبه ای ائتلاف عمل بدی نمی داند و معتقد است که ائتلاف زمانی می‌تواند موفق باشد که در تعیین سهم به توافق برسند و این ضمانت وجود داشته باشد که قدرت تقسیم شود.

جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری 1400 دوشنبه 25 اسفند/ زمان انتخابات ریاست جمهوری 1400

او درباره امکان ائتلاف لاریجانی با اصلاح طلبان گفت: احتمال ائتلاف با آقای لاریجانی را در بین اصلاح‌طلبان نمی‌بینم. تا جایی که می‌دانم فقط آقای کرباسچی از این ایده حمایت می‌کنند. اینکه در شرایط فعلی یک اصولگرای عاقل و مدیر از یک اصلاح‌طلب مؤثرتر است، جای بحث دارد. از سال 96 به این طرف با پیروزی‌های متعدد اصلاح‌طلبان در انتخابات‌های مجلس، شورای شهر و ریاست‌جمهوری عمده جریان مدیریت کشور در دست اصلاح‌طلبان بود ولی در مسیر اصلاح‌طلبی حرکت نکردند، بیشتر دنبال این بودند که چگونه بعد از پایان این دوره‌ها جایگاهشان را میان اصولگرایان حفظ کنند. اما برخی از اصولگرایان ازجمله آقای لاریجانی که رئیس مجلس بود، با شهامت بیشتری با جریان اصلاحات رابطه برقرار کرد، چون اصولگرا بود، نگران موقعیتش نبود. شاید یک اصلاح‌طلب با چنین شرایطی از یک اصولگرای معتدل بی‌اثرتر باشد.


نامزد جدید انتخابات 1400 از راه رسید

عباس آخوندی در ماه‌های اخیر آنقدر فعال شده که به راحتی می‌توان فهمید قصد کاندیداتوری دارد. طبق شنیده‌های خبرنگار فردا اما همین روزها با صراحت بیشتری در این باره گفته و رسما ورودش به رقابت‌های انتخاباتی 1400 را کلید می‌زند.

آخوندی واقعا اصلاح‌طلب است، تکنوکرات و مدعی مدیریت. خودش را هم از دولت دوم روحانی کنار کشید و برخی با اتکا به همین نکته تصور می‌کنند که وضع و موقعیت وی از جهانگیری بهتر باشد. از وقتی هم که کارگزارانی‌ها گفتند دنبال گزینه مناسب بری پیشبرد برنامه اقتصادی خود هستند، خود را گزینه مناسب و جدی‌تر یافت. برای همین هم دیدیم که وزیر مسکن سابق دولت اعتدال به طرز مشکوکی هر روز در یک روزنامه اصلاح‌طلب، عکس یک شده، مصاحبه داشته، یادداشت نوشته و ... ؛ مدام مدعی وجود فساد در کشور شد و ریشه آن را نیز اقتصاد غیررسمی متاثر از تحریم دانست. جالب آنکه تحریم را نیز به گردن جریان رقیب می‌اندازد!

او که گویا توانسته به نحوی خودش را از زیر بار پاسخگویی به قانون به خاطر اهمال‌کاری‌هایش برهاند، بعد از کلی جوسازی آمده کاندیداتوری شده است! کارنامه او اما چیزی نیست که بتوان فراموش کرد، نادیده گرفت و یا حتی لاپوشانی کرد. این را هم اصلاح‌طلبان می‌دانند و هم خودش . برای همین هم وقتی که از تابستان پیش احتمال کاندیداتوری وی شدت گرفت، روزنامه اصلاح‌طلب «شرق» نوشت: « اگر اصلاح‌طلبان برای شرکت در انتخابات به توافق برسند و بتوانند کاندیداهای خود را از سد شورای نگهبان عبور دهند احتمال اینکه در نهایت درباره «عباس آخوندی» به اجماع برسند، کم است. این‌گونه به نظر می‌آید که او نیز روی هیچ جناح و گروهی حساب نکرده و با «ایده ایران» به دنبال جمع‌کردن رأی‌های خاکستری و جوانان است.»

شانس آخوندی اما در این انتخابات زیاد به نظر نمی‌رسد. او نه گزینه حزبی است و نه از پشتوانه جریانی برخوردار است. کارنامه‌اش که هم نقطه سفید ندارد. شخصیتی مردمی یا محبوب نیست. تکبر و تبختر او نیز بعد از آن برخورد جنجالی با خبرنگار در حاشیه هیات دولت برای همه عیان شد. یک سرچ اینترنتی هم برای اطلاع از دستاوردهای وی در چندین سال کار اجرایی کافی است. او از مخالفان جدی طرح مسکن مهر بود و آن را «مزخرف»، «به زیان منافع ملی» و «سیب گندیده» خوانده بود. وضعیت فعلی بازار مسکن که حاصل عملکرد آخوندی و همفکرانش در دولت روحانی است نیز به خوبی روشن می‌کند که نگاه وی چقدر به نفع مردم و در جهت منافع ملی بوده است!

همین است که هر بار نام آخوندی به عنوان کاندیدای احتمالی مطرح می‌شود، موجی از واکنش و مخالفت به راه می‌افتند. مثلا یک بار تسنیم نوشت: «با این کارنامه مدیریتی و اخلاقی، سخن گفتن آخوندی برای حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری را می‌توان نوعی از بی‌‌عاری دانست و وی را نمادی از مسئولانی برشمرد که بدون هیچگونه احساس تکلیفی نسبت به مردم و گذشته کاری خود و در حالی که هنوز مردم با مشکلات ناشی از سیاست‌گذاری‌های غلط آنها دست و پنجه نرم می‌کنند، سودای مسئولیت‌های بالاتر را هم دارد.»

به هرحال جناب آخوندی تصمیم خودش را گرفته و همین روزها رسما نامزدی خود در انتخابات ریاست جمهوری 1400 را اعلام می‌کند. بنابراین باید منتظر ماند و دید که بعد از رسانه‌ها، احزاب و مجموعه جریان اصلاحات چه استقبالی از وی می‌کنند و این رقابت‌ها چه آینده‌ای را برایش رقم می‌زند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار