خیانت بی‌سود/ نظر مردم فلسطین درباره سازش امارات و اسرائیل-راهبرد معاصر
عراقچی: نحوه تعامل ما با سوریه بستگی به رفتار طرف مقابل دارد وزیر خارجه آمریکا: از سرعت سقوط نظام اسد متعجب شدیم عراقچی: آماده ورود به مذاکرات سازنده و بدون تاخیر در خصوص برنامه هسته‌ای هستیم دیدار ابومحمد الجولانی با وزرای خارجه فرانسه و آلمان احضار سفیر ایتالیا در تهران به وزارت خارجه توضیح وزارت خارجه لبنان در مورد تنش فرودگاه بیروت الاخبار: سفر السودانی به ایران با هدف نزدیک کردن دیدگاه‌های تهران و دمشق است اعتراض شدید تهران به کابل نسبت به تحدید نامتناسب آب‌های ورودی به ایران ۱۶ کشته و زخمی در پی برخورد یک هواپیما به ساختمانی در کالیفرنیا انفجاری مهیب فرودگاه خلخله در جنوب سوریه را لرزاند حضور مجتبی امانی، سفیر ایران در میان شهروندان لبنانی تجمع کننده در مقابل سفارت ایران در بیروت + فیلم راننده سایبرتراک منفجر شده برابر هتل ترامپ یک نیروی زبده ارتش آمریکا بود تنش در فرودگاه بیروت/ بازرسی شدید مسافرین هواپیمای ماهان ایر واکنش سفیر ایران به احضار توسط وزارت خارجه ایتالیا وزیر خارجه حکومت جدید سوریه: تهران باید در سیاست خود در قبال دمشق تغییر اساسی دهد

خیانت بی‌سود/ نظر مردم فلسطین درباره سازش امارات و اسرائیل

مردم فلسطین در کرانه باختری و نوار غزه درباره عادی‌سازی روابط امارات و رژیم اشغالگر قدس بر این امر هم نظرند که این خیانت به ملت فلسطین سودی عاید کشورهای عربی نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 13
کد خبر: ۸۰۶۳۶

به گزارش راهبرد معاصر از زمان امضای توافقنامه صلح بین امارات و رژیم اشغالگر در ماه اوت سال 2020، شنیدن اخبار عادی سازی روابط با این رژیم، فلسطینی‌ها را آزار می دهد. گردان های فلسطینی بر این باورند، سودی از عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی عاید این کشورها نخواهد شد.

«بدران جابر»، از رهبران «جبهه مردمی برای آزادی فلسطین» در این باره به تسنیم گفت: «ما به عنوان ملت فلسطین و امت عربی و مبارزان راه آزادی، این رژیم را کیانی غاصب، ظالم، سرکوبگر و نژاد پرست می بینیم و از شتاب برخی از اعراب در برقراری رابطه با آن تعجب می‌کنیم.

شهروندان فلسطینی نیز در این باره خشمگین هستند. «شریف الفاخوری»، یکی از این شهروندان می‌گوید: «عادی‌سازی روابط با اسرائیل سرفرود آوردن و تسلیم شدن در برابر رژیمی است که به همه کشورهای تعرض و تجاوز کرد و شرایط خود را با زور بر آنها تحمیل کرد و مسجد الاقصی به واسطه آنها به اشغال درآمده است».

«سهیل ناصر الدین»، شهروند دیگر در این رابطه گفت: «به عادی سازی روابط با اسرائیل به عنوان خیانت به ملت فلسطین نگاه می‌کنم، چون این ملت در طول تاریخ، ملت یهود با رنج ها و مصایب بسیاری مواجه بودند و درخواست کمک از برادران و خواهران عرب خود می کرد، اما با کمال تأسف ما می بینیم، کاری که برخی از اعراب می کنند، عادی سازی روابط خود با رژیم غاصب سرزمین فلسطین است».

«خیانت» توصیفی برای عادی سازی روابط با اسرائیل است که شهروندان و گردان های فلسطینی در کرانه باختری بر سر آن اتفاق نظر دارند. در نوار غزه نیز کسانی که با خبرگزاری تسنیم مصاحبه کرده‌اند غیر از این توصیف دیگری برای این اتفاق قائل نشدند. به نحوی که افتتاح سفارت امارات در رژیم صهیونیستی با اعتراض هایی در دو سطح رسمی و مردمی فلسطینی مواجه شد.

 

 
 
 
 
 
 

 

با اینکه این رویداد با ارسال یک محموله کمک‌های پزشکی شامل واکسن های کرونا به نوار غزه همراه بود که به نظر می رسد، بیش از هر چیز اقدامی برای سرپوش نهادن بر این گناه است، اگرچه هیچ ردایی نمی تواند، زشتی و پلیدی خیانت را بپوشاند.

«حازم قاسم»، سخنگوی جنبش «حماس» به خبرگزاری تسنیم گفت: «تأکید می کنیم، پافشاری دولت امارات بر ارتکاب گناه بزرگ قومی امضای توافقنامه عادی سازی روابط با اسرائیل، موجب تشویق رژیم اشغالگر بر ارتکاب بیش از بیش جنایات است».

«ابو مجاهد»، سخنگوی «گردان های مقاومت مردمی» نیز گفت: «همچنان خنجرهایی که از آستین رژیم های عربی بیرون می آید، در پهلوی ملت فلسطین فرود می آید و اعلام عادی‌سازی روابط با اسرائیل به معنای اتحاد آشکار و علنی با رژیم دشمن صهیونیستی است».

شهروندانی که در غزه هستند و امارات تلاش می کند آنها را با کمک های پزشکی و انسان دوستانه فریب دهد تا بر طرح عادی سازی خود با کشورهای عربی سرپوش بگذارد، از بقیه کشورهای عربی خواستند، دنباله رو طرح و برنامه امارات نباشند.

«اسامه مرتجی»، شهروند فلسطینی گفت: « نوعی خیانت در برخی از کشورهای عربی در حال رخ دادن است، ما از همه کشورهای عربی می خواهیم از دنباله روی از امارات دوری کنند و از اقدام این کشور در عادی سازی روابط رایگان با رژیم اسرائیل تبعیت نکنند.

با وجود آنچه به آن اشاره شد، ناظران معتقدند که اقدام امارات در عادی سازی  روابط با رژیم اشغالگر، باعث بازنگری در معادلات و موازنه های منطقه‌ای به گونه‌ای شد که دشمنان از این معادلات و موازنه ها خارج شوند و فلسطین دوستان خود را بشناسد.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار