دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

۲۵ انفجار و تخریب در شب چهارشنبه آخر سال تهران

۲۵ انفجار و تخریب در شب چهارشنبه آخر سال تهران رئیس پلیس تهران با بیان اینکه تا به این لحظه بالغ بر ۲۵ مورد انفجار و تخریب مربوط به حوادث شب چهارشنبه آخر سال در تهران روی داده است،گفت: وضعیت حوادث در شب چهارشنبه آخر امسال نسبت به سال گذشته خوب نیست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 16
کد خبر: ۸۱۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر سردار حسین رحیمی در گفت‌وگوی خبری درباره آخرین وضعیت تهران در شب چهارشنبه آخر سال، اظهار کرد: همکاران بنده در حال حاضر حضور گسترده‌ای در نقاط مختلف شهر تهران دارند و استقرار ما در نقاط مختلف تهران از ساعت 15 امروز آغاز شده است.

رئیس پلیس تهران افزود: متأسفانه تا به این لحظه گزارشات خوب نیست؛ بالغ بر 25 مورد انفجار، تخریب و... داشتیم که بر اثر آن 22 نفر مصدوم شدند.

وی تصریح کرد: از این 22 نفر، چهار نفر قطع عضو شدند و چشم و صورت پنج نفر نیز آسیب دیده است.

این مقام ارشد انتظامی متذکر شد: در میادین و خیابان اصلی کمتر مشکل داریم و بیشتر اتفاقات مربوط به شب چهارشبه آخر سال در خیابانهای فرعی و کوچه‌ها روی داده است.

رحیمی با بیان اینکه رفته رفته از ترافیک نیز کاسته شده، گفت: وضعیت حوادث در شب چهارشنبه آخر امسال نسبت به سال گذشته خوب نیست اما نسبت به سالهای گذشته بهتر است.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ ضمن هشدار و تذکر جدی به مخلان نظم و امنیت عمومی در شب چهارشنبه آخر سال، بیان کرد: هنجارشکنان در این شب بازداشت شده و در ایام نوروز در بازداشت می‌مانند همچنین خودروی افراد هنجارشکن نیز در این شب توقیف شده و تا پایان تعطیلات نوروزی در توقیف می‌ماند.

تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار