مراکز آموزشی مازندران شنبه غیر حضوری است تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران در پی صدور هشدار قرمز هواشناسی خبر خوش برای بازنشستگان و کارکنان نظام سلامت وضعیت تعطیلی مدارس و ادارات در روز شنبه ۴ اسفند مدیر عامل خبرگزاری قوه قضائیه: هر دو سارق دانشجوی دانشگاه تهران ایرانی هستند انسداد محور عباس آباد-کلاردشت به علت ریزش کوه آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور / بارش برف و باران در برخی محور‌ها افتتاح بازار بزرگ میوه و تره‌بار غرب استان تهران در شهریار بارش برف و باران شدید در مازندران / سفر به شمال ممنوع هواشناسی: یخبندان در راه تهران؛ هوا ۱۰ درجه سردتر می‌شود وزیر آموزش و پرورش: حل مسائل معیشتی معلمان از اولویت‌ها است پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل در کشور صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران بازسازی شد هواشناسی ایران ۲ اسفند؛ هشدار بارش سنگین برف و یخبندان در ۱۵ استان

راهکار طلایی برای بهبود افسردگی

روانشناس بالینی در ارتباط با افزایش تاب آوری در فصل های سرد سال گفت: ورزش، نوردرمانی، تغذیه مناسب و حضور در جمع به بهبودی افسردگی بسیار کمک می کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 26
کد خبر: ۸۱۸۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دریا دریابری روانشناس بالینی درباره راهکارهای افزایش تاب آوری در روزهای سرد اظهار داشت: در روزهای سرد به دلیل سرما و بلندی شب‌ها و کمبود نور بهتر است ۵ وعده ورزش انجام شود حتی گام هایی کم باید قدم زد. در فاصله صبحانه تا ناهار از نور کم حتی کنار پنجره باید استفاده کرد. استفاده از لبنیات و سبزیجات به ویژه سویا توصیه می شود.

 

وی افزود: کمبود ویتامین دی باعث افزایش افسردگی همراه با خستگی می شود به همین دلیل باید مقدار این ویتامین را در بدن افزایش داد و از تغذیه مناسب استفاده کرد.

 

روانشناس بالینی  کشورمان تاکید کرد: برخی افراد در این فصل دایره اجتماعی خود را کاهش می دهند و در خود فرو می روند. آنها بیشتر می خوابند و از جمع دور می شوند. باید به این افراد مسئولیتی را سپرد تا رابطه خود را با جمع حفظ کنند. حمایت خانواده از این افراد بسیار مهم است.

 

دریابری با اشاره به نوردرمانی گفت: نور سرد و سفید به ویژه صبح ها برای افرادی که افسردگی فصلی دارند توصیه می شود. استفاده از نور آفتاب هم به انسان در فصل سرد به افزایش تاب آوری کمک می کند.

 

وی درباره افراد پرخاشگر خاطرنشان کرد: زمانیکه بدن من در جایی و ذهنم در جایی دیگر است یعنی من تمرکز ندارم و با خودم قهرم. به همین دلیل پرخاشگر هستم. در درمان اختلالات خلقی روان درمانی وجود دارد و با پیدا کردن افکار منفی می توان به بهبود احساسات رسید. فکر خودکشی در افراد افسرده وجود دارد. اگر بتوانیم فکر را درست کنیم احساس را درست کردیم بنابراین روان درمانی برای افراد افسرده لازم است./ فارس

ارسال نظر