وزیر خارجه چین: ایران شریک راهبردی ما در خاورمیانه است توییت عراقچی به زبان چینی پس از دیدار با وانگ‌یی + عکس عراقچی پیام کتبی پزشکیان به رئیس‌جمهور چین را به وانگ‌یی تسلیم کرد عراقچی: تلاش‌های اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی واضح است عراقچی: پزشکیان به زودی به چین سفر می‌کند معاون عراقچی: هیچ معجزه‌ای فردای روز توافق اتفاق نمی‌افتد قتل‌عام گردشگران در حمله مسلحانۀ کشمیر گروسی: ایران در تعامل با مذاکرات هسته‌ای جدی است ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم

پکن: آمریکا به دنبال ایجاد شکاف میان چین و جهان اسلام است

سخنگوی وزارت خارجه چین در رشته پیام توییتری با اشاره به اینکه کشورهای غربی اهمیتی برای مسلمانان قائل نیستند گفت که واشنگتن به دنبال ایجاد شکاف میان چین و جهان اسلام است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۷ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 28
کد خبر: ۸۲۰۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «هووا چون‌یینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین به تلاش آمریکا برای ایجاد شکاف میان چین و جهان اسلام اشاره کرد.

 

وی در رشته پیام‌هایی در توییتر نوشت: «برای بسیاری از مردم مسلمان، آمریکا امن‌ترین کشور برای زندگی در آنجا به شمار نمی‌آید.»

 

سخنگوی وزارت خارجه چین با اشاره به اقدامات خصمانه اخیر آمریکا علیه پکن گفت: «آشکارا، آنها دنبال هیچ چیزی جز شکست اتحاد، امنیت، ثبات و مهار رشد چین نبوده و دنبال شکاف میان چین و جهان اسلام هستند تا توجه‌ها را از تبعیض‌ها و آزارشان علیه مسلمانان منحرف کنند».

 

چون‌یینگ در پیام توییتری دیگری نوشته است: «واضح است برخی در آمریکا و اروپا واقعا اهمیتی برای مسلمانان قائل نیستند. آنها پس از حوادث 11 سپتامبر، به بسیاری از کشورهای مسلمان حمله کرده و به نام مقابله با تروریسم، صد ها مسلمان کشته شده و میلیون‌ها نفر آواره شدند».

 

این مقام چینی به تبعیض‌ها و آزار مسلمانان در آمریکا و بسیاری از کشورهای اروپایی نیز اشاره کرد.

 

سخنگوی وزارت خارجه چین علاقه‌مندی آمریکا و کشورهای اروپایی به اقلیت اویغورها در منطقه سین‌کیانگ را جالب دانست این در حالی است که بنا بر گفته چون‌یینگ، 56 گروه قومیتی دیگر در چین زندگی می‌کنند.

 

سخنگوی وزارت خارجه چین اخیرا نیز در کنفرانس خبری گفته بو که موضوع اویغورها، مسئله نژادی، مذهبی یا حقوق بشری نبوده بلکه مبارزه با جدایی طلبی، خشونت و تروریسم است و آمریکا اهمیتی برای موضوع اویغورها قائل نیست بلکه با این دستاویز به دنبال تضعیف امنیت و ثبات چین و آهسته کردن روند توسعه و رشد این کشور است. 

 

آمریکا و برخی کشورهای اروپایی اخیرا با ادعای نقض حقوق اقلیت اویغورها،‌ تحریم‌هایی را علیه چین اعمال کرده است./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار