نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

بایدن برای مهار چین و روسیه از کنگره درخواست بودجه کرد

دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا خواستار افزایش بودجه وزارت دفاع این کشور به ۷۱۵ میلیارد دلار شده و اعلام کرده بخشی از این بودجه برای مهار چین و روسیه هزینه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 09
کد خبر: ۸۳۲۸۷

به گزارش راهبرد معاصر دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا طرح خود برای دریافت بودجه را جمعه تقدیم کنگره کرد.

در این طرح از «تهدید چین» به عنوان چالش اول وزارت دفاع آمریکا نام برده شده است. بایدن، خواستار افزایش بودجه وزارت دفاع آمریکا به ۷۱۵ میلیارد دلار شده و اعلام کرده بخشی از این بودجه برای مهار چین و روسیه هزینه خواهد شد.

مهار چین و روسیه، نوسازی برنامه هسته‌ای، ارتقاء وضعیت جوی و مقابله با تهدیدهای نوظهور بیولوژیکی اهداف وزارت دفاع آمریکا اعلام شده‌اند.

وبگاه شبکه خبری بلومبرگ گزارش داده بخشی از برنامه پنتاگون برای مقابله با روسیه و چین ساخت سلاح‌های هایپرسونیک و تقویت ناوگان دریایی این کشور با زیردریایی‌های مجهز به موشک‌های بالیستیک را شامل می‌شود.

دولت آمریکا در ماه‌های گذشته به خصوص تمرکزش را روی مقابله با چین متمرکز کرده. روابط میان واشنگتن و پکن طی سال‌های گذشته بر سر مسائل مختلف از جمله جنگ تجاری، شیوع ویروس کرونا و فعالیت رسانه‌ها در دو کشور مخدوش شده است.

مسئله تایوان یکی از مسائلی است که اخیراً به تنش در روابط دو کشور منجر شده است. پکن، تایوان را بخشی از سرزمین چین می‌داند و تحرکات آمریکا و فروش سلاح به تایوان را نقض حاکمیت خود و مغایر با سیاست «چین واحد» ارزیابی می‌کند. با این حال آمریکا با اعزام ناو به تنگه تایوان و کمک نظامی به تایوان به تنش‌ها دامن زده است. این در حالی است که کشورهای عضو سازمان ملل متحد تایوان را به عنوان کشور مستقل به رسمیت نمی‌شناسند.

ماه گذشته ایالات متحده آمریکا در گزارشی از چین به عنوان یگانه رقیبی یاد کرد که قادر است قدرت اقتصادی، دیپلماتیک، نظامی و فناوری خودش را برای به چالش کشیدن نظم بین‌المللی موجود به کار بگیرد.

اواخر دسامبر سال گذشته میلادی دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا ده‌ها شرکت چین را به عنوان شرکت‌های دارای ارتباط با بخش نظامی این کشور معرفی کرد.

چین با تأکید بر اینکه به دنبال دخالت در امور داخلی هیچ کشوری نیست بارها از واشنگتن خواسته سیاست‌های تحریمی را کنار گذاشته و به گفت‌وگو برای حل و فصل تنش‌ها رو بیاورد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار