ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

سناتور آمریکایی: بازگشت نخست واشنگتن به برجام تصمیم راهبردی خواهد بود

سناتور آمریکایی: بازگشت نخست واشنگتن به برجام تصمیم راهبردی خواهد بود سناتور ایالت کانکتیکت آمریکا در پیامی توییتری نوشت که بازگشت نخست آمریکا به برجام تصمیمی راهبردی است چون در صورت عدم اقدام متقابل تهران، می‌توان 5+1 را علیه ایران متحد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 17
کد خبر: ۸۴۲۴۶

به گزارش راهبرد معاصر «کریس مورفی» سناتور دموکرات ایالت کانکتیکت آمریکا، از دولت بایدن خواست که واشنگتن نخست به توافق هسته‌ای با ایران بازگردد.

وی در پیامی توییتری نوشت: «از آنجایی که آمریکا نخست توافق هسته‌ای ایران را ترک کرد، ‌از نظر اخلاقی ما نخست باید به آن بازگردیم. این (تصمیم) همچنین راهبردی است. چون اگر ایران به صورت متقابل تلافی نکند،‌ بنابراین ما در موضع بهتری برای متحد کردن 5+1 برای پیشبرد تحریم‌ها به جلو قرار خواهیم داشت».

ساعتی پیش نیز «انریکه مورا»  معاون دبیر کل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا در پیامی توییتری به گفت‌وگوهای فشرده در نشست وین میان ایران و گروه 4+1 اشاره کرد.

وی در این پیام توییتری افزود: پیشرفت در کار حاصل شده که به آسانی بدست نیامده است. اکنون به کار ساده‌تر با جزئیات بیشتر نیازمندیم.  موضوع کلیدی این است که همه به هدف یکسانی پایبند هستند: بازگشت آمریکا به برجام و اجرای کامل آن». (جزئیات بیشتر)

«سید عباس عراقچی» معاون سیاسی وزیر امور خارجه در اظهاراتی بعد از نشست امروز (شنبه) کمیسیون مشترک برجام گفت: «امروز بعد از سه روز که از کار کمیسیون مشترک گذشت یک بار دیگر نشست کمیسیون مشترک را برای بررسی روند پیشرفت بحث هایی که تا الان صورت گرفته هم در حوزه رفع تحریم ها و هم هسته ای تشکیل دادیم و گزارش کار کارگروه ها را مرور کردیم و بحث های خوبی در داخل نشست صورت گرفت.»

وی افزود: «به نظر می رسد یک تفاهم جدیدی در حال شکل گرفتن است و اشتراک در هدف نهایی الان بین همه وجود دارد. مسیری که باید طی شود، الان یک مقدار شناخته شده است. البته این مسیر آسان نیست و اختلاف نظرها این گونه نیست که پایان یافته باشد و اختلاف نظرهای بعضا جدی وجود دارد که باید در طی مذاکرات بعدی کاهش یابد.»

عراقچی بیان کرد: «اصلا علاقه مند به مذاکرات فرسایشی و طولانی مدت نیستیم. در حدی که نیاز است بحث ها روشن شده و گفته شود، طبیعتا مذاکرات ادامه خواهد یافت.»/باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار