ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

نتانیاهو: ضربه سنگینی به حماس خواهیم زد

نتانیاهو: ضربه سنگینی به حماس خواهیم زد پس از گذشته 5 روز از آغاز درگیری گروه‌های مقاومت با رژیم صهیونیستی و شلیک بیش از 2000 راکت و موشک به سوی صهیونیست‌ها، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سخنانی تهدید کرد که این رژیم ضربه سنگینی به حماس خواهد زد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 14
کد خبر: ۸۷۸۸۳

به گزارش راهبرد معاصر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی عصر جمعه گفت: «گفته بودم که ضربه بسیار سنگینی به حماس و دیگر گروه‌های تروریستی وارد خواهیم کرد و آن را انجام می‌دهیم. روز گذشته اهدافی را که زیر زمین بود هدف قرار دادیم. تروریست‌های حماس معتقد بودند که می‌توانند آنجا پنهان شوند و در واقع آنها نتوانستند آن را انجام دهند».

 

وی که در پایان نشست با سران سازمان‌های امنیتی رژیم صهیونیستی صحبت می‌کرد، گفت: «سران حماس معتقدند که می‌توانند از قدرت بازوهای ما فرار کنند اما نمی‌توانند. هر کجا که باشند به آنها می‌رسیم و به همه آنها خواهیم رسید و این کار را نجام خواهیم داد».

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی اضافه کرد: «آنها در روز عیدمان به ما حمله کرده و پایتخت ما را هدف قرار دادند و به سوی شهرمایمان موشک شلیک کردند. آنها بهای این کار را پرداخت کرده و باز هم بهای سنگینی برای آن پرداخت خواهند کرد. این هنوز به پایان نرسیده است. هر کاری برای بازگرداندن امنیت به شهرها و شهروندهایمان انجام خواهیم داد».

 

نتانیاهو در پایان سخنانش از «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه، «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس و «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان به دلیل حمایت از رژیم صهیونیستی تشکر و قدردانی کرد.

 

درگیری میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی از روز دوشنبه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تجاوزات این رژیم در قدس و مسجدالاقصی آغاز شده است. وزارت بهداشت نوار غزه امروز اعلام کرد که تا این لحظه، شمار قربانیان حملات ددمنشانه صهیونیست‌ها به بیش از 120 شهید از جمله ۲۷ کودک و ۱۱ زن رسیده است. همچنین بیش از ۶۰۰ فلسطینی تا کنون مجروح شده‌اند.

 

«ابوحمزه» سخنگوی نظامی گروه سرایا القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین در واکنش به تهدید رژیم صهیونیستی به حمله زمینی علیه غزه تاکید کرد که نبرد زمینی کوتاه‌ترین راه برای رسیدن مقاومت به پیروزی است و در این نبرد سرنوشت نظامیان صهیونیستی جز کشته یا اسیر شدن نخواهد بود./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار