یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

تکمیل نقشه دفاع هوایی ایران با ساخت سامانه های راداری

تکمیل نقشه دفاع هوایی ایران با ساخت سامانه های راداری یک روزنامه صهیونیستی با اشاره به دستاوردهای جدید دفاعی ایران نوشت، ایران با ساخت سامانه‌های دفاع هوایی و رادارهای جدید تهدیدی مستقیم علیه اسرائیل است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 22
کد خبر: ۸۸۹۲۵

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه «جروزالم پست» روز شنبه در این زمینه نوشت، ایران روز جمعه موشک‌های سطح به هوا و یک پهپاد جدید که «غزه» نام دارد را به نمایش گذاشت. نام گذاری این پهپاد آشکارا اشاره به نبرد اخیر حماس علیه اسرائیل دارد.

 

پهپاد جدید ایران به نام غزه شبیه پهپاد «پریدیتور» آمریکاست. این پهپاد جدید قابلیت ۳۵ ساعت پرواز با برد ۲ هزار کیلومتر را دارد و قادر است انواع بمب و صدها کیلو مواد منفجره با خود حمل کند. این پهپاد به دوربین‌های تجسسی نیز مجهز است. ایران با نمایش این پهپاد نشان می‌دهد که می‌تواند اسرائیل را دارد. برد این پهپاد بدین مفهوم است که می‌تواند تهدیدی مستقیم علیه اسرائیل باشد. 

 

سامانه جدید موشکی ایران نیز بر اساس سامانه اس-۳۰۰ ساخته شده و برای درگیری با اهداف ارتفاع پایین است . «سردار حسین سلامی» فرمانده کل سپاه پاسداران ایران با ستایش از این سامانه موشکی گفته که رادار این سامانه به ایران در جستجوی تهدیدها کمک می‌کند. این سامانه موشکی و رادار جدید نقشه دفاع هوایی ایران را تکمیل می‌کند.

 

این نشریه پیشتر نیز در این زمینه نوشته بود که ایران اینک ابرقدرت پهپادی و یکی از کشور‌هایی است که شمار زیادی پهپا‌های کوچک، بزرگ و انتحاری را می‌سازد. ایران با برپایی نمایشگاه‌هایی از موشک‌ها و پهپاد‌های خود موفقیتش در سال‌های گذشته را به نمایش می‌گذارد. اینگونه نمایشگاه‌ها بیانگر موفقیت سپاه پاسداران ایران به عنوان یک قدرت هوایی و بیانگر سربلندی و موقیت ایران در ساخت انواع تسلیحات است.

کلمات کلیدی: غزه ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار