اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

خرابکاری در تاسیسات برق صحت دارد؟

سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه روزهای بسیار گرمی در پیش داریم که نیازمند مدیریت مصرف برق توسط مشترکان هستیم، گفت: پیش بینی های لازم برای جلوگیری و مقابله از حملات سایبری نیز صورت گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۱۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 10
کد خبر: ۹۴۸۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق با تقدیر از همه مشترکان کشور، صنایع، کشاورزان و مراکز مجاز استخراج رمز ارز که در این دوره سخت با خاموش کردن دستگاه های خود، صنعت برق را یاری کرده اند، در خصوص مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز اظهارداشت: برق مراکز یا مکان هایی که از به صورت غیرمجاز به استخراج رمزارز مشغول هستند، هرجا که باشند پس از کشف و ضبط، قطع خواهد شد.

 

رجبی مشهدی با بیان این که تاکنون نزدیک به 200 هزار دستگاه استخراج رمزارز از مراکز غیرمجاز با همکاری نیروی انتظامی و قوه قضاییه، کشف و ضبط شده است، گفت: این تعداد دستگاه استخراج کشف شده بیش از 570 مگاوات برق مصرف می کردند که برای تولید این میزان برق و رساندن آن به محل مصرف باید نیروگاهی به بزرگی 750 مگاوات احداث شود.

 

سخنگوی صنعت برق همچنین با اشاره به حادثه ای که هفته پیش در پست تهران پارس رخ داد، احتمال خرابکاری را در این پست رد کرد وافزود: تاکنون هیچ گزارشی در این خصوص وجود نداشته است.

 

وی یاداور شد: خوشبختانه پیش بینی های لازم برای جلوگیری و مقابله از حملات سایبری نیز صورت گرفته است.

 

سخنگوی صنعت برق با بیان این که در برنامه ششم توسعه باید 25 هزار مگاوات نیروگاه احداث می شد، یادآور شد: از این میان تاکنون 10 هزار و 800 مگاوات نیروگاه احداث شده است اما در صورتی موانع ناشی از محدودیت های اعتباری و بودجه ای کشور و تحریم های بین المللی وجود نداشت، 15 هزار مگاوات دیگر نیز به موقع ساخته و احداث شده بود.

 

رجبی مشهدی در عین حال خاطرنشان کرد: خوشبختانه 10 هزار و 800 مگاوات نیروگاه احداث شده ، از محل تبدیل نیروگاه های گازی به سکیل ترکیبی به ظرفیت کشور اضافه شده اند که هیچ سوختی را مصرف نمی کنند.

 

وی درباره افزایش ظرفیت نیروگاه های تجدید پذیر نیز گفت: در حال حاضر نزدیک به یکهزار مگاوات نیروگاه تجدید پذیر در کشور وجود دارد اما با توجه به منابع و راهکارهای دیده شده در قانون بودجه امسال، پتانسیل افزایش این میزان به 2 هزار مگاوات وجود دارد.

 

وی در خصوص راهکارهای صرفه جویی در بخش های تجاری نیز گفت: برخی از مراکز تجاری مانند لوسترفروشی ها، تابلوهای تبلیغاتی، نماهای ساختمان ها و... می توانند با خاموش کردن روشنایی های اضافه درخود باعث صرفه جویی بسیاری در مصرف برق شوند.

 

رجبی مشهدی خروج نیمی از نیروگاه های برق آبی از مدار تولید را برای شبکه برق بسیار سنگین توصیف کرد و افزود: جبران این میزان کمبود برق تنها با صرفه جویی امکان پذیر است.

 

سخنگوی صنعت برق تصریح کرد: روزهای بسیار گرمی در پیش داریم که نیازمند مدیریت مصرف برق توسط مشترکان هستیم./ تسنیم

 

ارسال نظر